| Popescu_Dumitru_1977 a întrebat:

In scurt timp va veni ziua unei persoane speciale din viata mea.O iubesc foarte mult,e o situatie mai dificila,un cadou foarte scump o va face sa-si dea seama ca eu am niste sentimente mai profunde? Nu vreau sa fie cu mine pentru asta, vreau doar sa isi dea seama de ceea ce simt.Atat....astept parerile voastre...fara raspunsuri gen,, mai bine ii iei o floare". Multumesc!

4 răspunsuri:
| Kirito21 a răspuns:

Dupa cum ti-am spus daca vrei sa stie ceea ce simti pentru ea incearca sa-i spui. Cadoul poate sa fie scump, poate sa fie ieftin asta nu inseamna neaparat ca o iubesti. Pe mine cel putin nu m-ar flata cu nimic un cadou foarte scump. daca este vorba de iubita/sotie incearca sa investesti banii intr-o seara romantica care sa se incheie cu o declaratie de dragoste.

| Popescu_Dumitru_1977 explică:

Nu ii pot spune ceea ce simt. Dupa cum am spus, e o situatie mai dificila.Am cautat toate metodele, cred ca asta ar fi ultima.Iti multumesc pentru raspuns!

| Kirito21 a răspuns (pentru Popescu_Dumitru_1977):

Atunci incearca sa-i cumperi un cadou simbolic pentru ca nu conteaza pretul cadoului ci semnificatia acestuia.

| alincik900 a răspuns:

Nu cred ca un cadou mai scump da de inteles ca cineva te iubeste, dar totusi e un mic pas ca nu tii indiferenta. Poate daca alegi ceva care sa contina un mic indiciu.