Pai tu stii cel mai bine daca ar zice adevarul sau nu. Cand se intoarce, va intalniti, care e problema? Nu ai nimic de pierdut...dar, doar va intalniti atat! Nu-i arata prea multa afectiune, sa vezi ce planuri are pentru viitor, daca mai e la fel cum il sti tu si daca mai ai sentimente pentru el. Nu fa greseala sa te arunci in bratele lui cand il vezi si dupa doar sa te "foloseasca" si sa te lase.
Dupa parerea mea, nu stiu ce as crede despre el! Poate ca acolo si-ar fi traso cu una acolo si la aia nu-i mai pasa de el si acum se intoarce iarasi la tine, nu stiu ce sa zic.Tu decizi
Stiu ca a avut o relatie cat a fost in tara, si la asta ma gandeam si eu, acum ca se intoarce cu ''frumuseteo'', ''abia astept sa te vad'', nu vreau sa se intample ca prima oara, dupa tot eu ies in pirdere...
Am avut si eu o relatie de 3 ani si a trebuit ca fata sa plece in alta tara. Vreo doi ani am vorbit foarte putin si soarta a facut ca dupa acesti doi ani sa ajung si eu in aceeasi tara. Am vorbit si am decis sa reluma relatia. Nu a durat mult pentru ca odata terminata o relatie a doua oara nu are cum sa mai mearga. Asta e o optiune. A douaa varianta ar mai fi ca indiferent de ce a facut el intre timp daca chiar e dragoste la mijloc ar fi bine sa va mai dati o sansa ca pana la urma ce aveti de pierdut?
Eu cred ca vrea sa mearga in Germania, nu are bani de chirie, nu are la cine sta si incearca sa te foloseasca.
Vine la mama lui, el are 20 de ani si eu 16 ani, parintii mei nu ar accpeta sa stea la noi.