| 4everyou a întrebat:

In vara mi-a placut o fata. si am placut-o mult si ea m-a placut,inca sunt cu ea. dar nu stiu nu prea o mai plac

, acum am intrat intr-o seara pe omegle si mi-a placut asa de mult de ea si ea era asa rusinoasa si mi-a da fb ei si am vorbit cu ea. Din cate am inteles fetele cand se joaca cu parul cand vorbesc cu un baiat da de inteles ca sunt atrase de el si mereu o intalneam si atunci cand radeam eu radea si ea si din astea... acum i-am spus ca o plac si ea nu prea stiu daca da... spunea ca ma simpatizeaza dar nu intra intr-o conversatie cu mine. trebuie eu sa o intreb cate ceva

Cum sa fac sa imi spuna ca ma place sau nu., sau cum sa imi dau seama daca ea e rusioana

Tin sa mentionez ca sta la 250km distanta de mine

Răspuns Câştigător
| Gabi19971983 a răspuns:

OMG.Daca tu simti ca nu mai o iibesti pe iubita ta, atunci spune-i si despartitiva, dar mai intai gandeste-te daca vei putea avea o relatie la distanta, chiar in halul acesta. happy
Altceva, cu ce te-as mai putea ajuta?

11 răspunsuri:
| Gabi19971983 a răspuns:

Pai tu fiind baiat, ai putea sa o intrebi cate ceva, si in primul rand daca are prieten. Poate de asta nu prea iti da semne. Si daca spune ca nu are, intreab-o daca vrea sa fie cu tine, nu astepta nimic, gandeste-te fetele nu fac primul pas!
Succes!

| Gabi19971983 a răspuns (pentru 4everyou):

Atenta. Nu merge. Daca e link-ul unei foto, da click dreapta la foto, copy url si da paste aici.

Incearca aici:
http://tinypic.com/

| IsabelaIssa a răspuns:

Eu cred ca mai inainte de face un alt pas cu o alta fata, ar trebui sa inchei relatia cu fata cu care esti acum si nu o mai placi. Asa e corect. Poate ca fata te iubeste, si tu deja te gandesti la alta. Dupa ce te desparti de ea, atunci ar fi ok sa vezi daca cealalta fata e interesata de tine ca si iubit.

| 4everyou explică (pentru Gabi19971983):

Da-mi orice id. mess facebook skype sa vorbim pe privat laughing ca mai am nevoie de ceva.

Lupugabriela99@yahoo.com

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Oh My God,relatie la distanta.Ce prosteala,o sa ajungi sa o pupi prin telefon,nu?
Ai prietena langa tine, ce-ti mai trebuie alta la 250km distanta pe care nici macar nu poti sa o atingi? Pierzi timpul degeaba.

| 4everyou explică (pentru DarkOrbitMoon):

Oh my god prietena (actuala) acum e in Portugalia,. decat vara ma intalnesc cu ea si doar 2, 3 saptamani.