Petrece-ti mai mult timp cu ea, fii cat mai romantic, nu incerca sa o superi si cel mai important sa nu o contrazici.
Fii "atent cu ea", daruieste-i si tu ceva, incearca sa te imbraci cat mai la moda si fii o persoane glumeata si deschisa la orice subiect atata timp cat e venit din partea ei.
Succes!
Funda?
Vorbeste cu ea, petrece cat mai mult timp cu ea, poarta-te frumos si invata sa o asculti ca sa capete si ea incredere in tine si apoi totul va veni de la sine daca si ea te place.
Pur si simplu du-te la ea si invit-o la un suc.Sau daca ai numarul ei de telefon ii scrii un sms daca esti timid.Bafta!
Cel mai bun sfat pe care pot sa ti-l dau e sa nu te iei dupa raspunsurile de mai sus
Dai flori, ciocolata, fai curte, scoateo in oras Eu zic sa faci ceva chiar deosebit, mai de mult (30 de ani), baieti scriau scrisori de dragoste la fete si i le ascundeau pintre lucrurile lor, dar nu stiau cine o scria. Dupa parerea mea e foarte romantic. Si mie, personal imi plac lucrurile deosebite, cred ca la orice fata. Bafta!
anonim_4396 întreabă: