E usor..cand o vezi asa mai singura ii spui "ce faci? ...singura?" ceva de genu si te bagi cu ea in seama asa mai usor. dupa incepi sa mai stai pe langa ea..mai vorbesti una alta, un banc eventual daca ai ceva de pachet ii spui daca doreste si ea..cam asta e parerea mea! bafta!
Buna!
Te bagi in seama cu ea chiar si cu cel mai "stupid" subiect!
Cand o vezi o intrebi "ce faci"?
Nu trebuie sa fii prea bagacios si nici prea timid aveti timp 1 an (cat tine anul scolar)sa va cunoasteti, sa vorbiti, si de ce nu sa formati un cuplu
Incearca sa vorbesti cu ea orice! Lasa rusinea, poate si altul o place si nu cred ca ti-ar placea sa o vezi vorbind cu altul
Bafta
Mersi , toti imi spun asa! Ca eu singur stiu ca asa trebuie sa fac, dar nu am timp sa o prind ca noi practic toata ziua invatam avem 2 pauze, si la scoala stea cu prietenele ei si vorbeste! Si cind esim dela scoala esim toti odata, si uneori nu reusesc sa o prind, chiar daca o prind oricum este cu prietenile ei ! O sa incerc eu cumva oricum mersi
E simplu Bagate in glume cu ea dar nu glume de prost gust... ceva gen ce frumoasa e colega azi. sau stiu eu ce. BAFTA!
Ii dai un sms ca profesorul de mate e unchiul tau si...musai o relatie, daca nu ramane corigenta...
Baga te in seama cu ea pe facebook sau whap, cam in fiecare zi, si dupa la scoala sa incepeti sa va salutati si sa va petreceti pauzele impreuna, crede ma, merge good luck