| Mimmiy a întrebat:

Incerc de foarte mult timp sa slabesc si niciodata nu am reusit.ce sa fac? am incercat sa tin dieta da' nu am avut rabdare sau mereu trebuia sa se intample ceva - ba era o zi de nastere, ba eram nervoasa si mancam. Vreau sa slabesc pana incepe scoala vreo 4-5 kg.Va rog ajutati-ma! Am inceput sa fiu disperata.Cand ma uit in oglinda si vad grasimea de pe burta ma enervez si fuga la bucatarie.Sunt disperata.
Poate si din cauza ca anul asta trec la liceu si vreau sa arat bine.Si pentru un baiat foarte popular din acelasi liceu dupa care sunt moarta dupa el.Voi fii plecata saptamana asta si nu voi avea cum sa tin dieta.

Răspuns Câştigător
| MicutzaaLis a răspuns:

Nu iti trebuie neaparat dieta, poti face si abdomene, dar in primul rand trebuie sa mananci putin si des. 4 mese pe zi sunt suficiente, dar NU manca intre ele, decat un fruct pe la ora 11, si, in al doilea rand, nu manca multe dulciuri. Astfel, te ingrasi si mai rau. Succes!

| Mimmiy explică (pentru MicutzaaLis):

Am un stil de viata sanatos - fara dulciuri, paine, prajeli nu mai mananc de 2 ani. Sport daca mai merg prin oras cam 2-3 ore plus cateva genoflexiuni

4 răspunsuri:
| OchiiCaprui a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=M_RjP2TB8c8 Aici aici niste exerciti.
Alearga prin parc ( dar mult nu 50 de metri apoi pauza)

Ps: Nu e de ajus sa ti dieta

| meowow a răspuns:

Dieta singura nu te ajuta la slabit. Trebuie sa faci MULT sport.