| Ryuuzuka a întrebat:

Intamplari funny de la scoala, din copilarie etc.La cele mai bune funda!

Răspuns Câştigător
| MrsDraguttza a răspuns:

A, si noi jucam lapte groos in clasa,,,,
sau stingeam luminile din clasa si cum noi stam pana tarziu
Ne impiedicam, cadeam
Am dat si cap in cap cu un coleg
N-am stiut si am alergat unul spre altul si apoi am picat jos
sau cand am foat la amre cu dirigu ne jucam footbal ( cum se poate juca cu o minge de plaja rolling on the floor ) si fiindca nu puteam sa i-o iau i-am pus piedica si a picat pe nisip
Sau cand am luat zarzare dintr-un pom de la curtea vecina de curtea scolii ( eram mai mica ) dirigu ne astepta acolo si in loc sa ne certe a zis ca daca ii dam si lui zarazre trece cu vederea

La, lapte gros un coleg mai solid trebuia sa sara si celalat peste care trebuia sa sara s-a dat la o parte si a picat baiatu' drept in cap
Am dat cu mingea in bec si s-a spart
Era chiar deasupra catedrei
noroc ca profa era la geam
Am spart geamul de la stema Romaniei din clasa si nici acum profii nu au aflat
am multe amintiri frumoase
Dap
Imi iubesc clasa
in saptamana altfel profa era la laptotp si ne arata imagini si eu cu un coleg ne bateam cu oua fierte prin clasa
Radeam cu lacrimi
Sau am fost l-am raul Ialomita si profu a intrat cu picioru' in noroi
Era imbracat si subtire

Nu par foarte amuzante dar pe moment te fac sa razi
Mai ales ca sunt eu acolo si am cate o replicaaaa... de-i fac pe toti sa rada rolling on the floor

4 răspunsuri:
| AlinKun a răspuns:

Miercuri ora de franceza trebuia sa vina mai ales ca erau 2 si ca noua nu ne place franceza asa ca am dat fuga la magazin cativa baieti am cumparat cateva sticle de cola ne-am intors la scoala si am vb cu clasa ne-am inchis in clasa si am stat si am ascultat muzica in loc de franceza laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In generala a lipsit de la ora profesoara si ne-am apucat sa jucam lapte gros. Sub clasa noastra era biroul directoarei. Si la un moment dat a sarit unul mai gras de a cazut neonul din biroul directoarei direct la ea pe birou rolling on the floor)

In liceu dupa ora de sport noi baietii puneam bani sa luam o sticla de 2 litri de cola ca sa bem dupa fotbal sau dupa baschet si de fiecare data veneau si fete sa ceara sa bea de la noi. Asta pana intr-o zi cand am cumpart 20 de pastile de laxative si le-am pus in sticla de cola, le-am dat sa bea si apoi sa le fi vazut in ora de matematica cum ieseau una cate una la toaleta fugind de rupeau usa rolling on the floor

| Ryuuzuka explică (pentru MrsDraguttza):

Frate oua fierte prin clasa laughing.Mda laughing).

| Nebun_Cris_1994 a răspuns:

Un coleg de-al meu a zis la ora de franceza:Six(sase)sex...Hihihihihiihi(din greseala)si a ras toata clasa! sa raspandit vestea in clasa noastra...dar toti stiau.