Poate nu am inteles eu corect intrebarea ta, dar tu vrei sa incepi sa te droghezi si iti este teama de repercursiuni sau de atitudinea societatii fata de tine?
Nu vreau sa iau dar sunt curios adica drogurile uneori par mai bune ca tigarile de ex multi oameni mor de la tigari iar de la marijuana si canabi nu cunosc cazuri
Marijuana si canabisul reprezinta inceputul.
Am cunoscut oameni care au inceput sa fumeze, apoi au trecut la tras pe nas si au ajuns la injectat in vena.
Nu se moare neaparat in 2-3 ani de la droguri, poti trai si 8-10 ani, DAR, drogurile iti afecteaza musculatura, potenta, ratiunea, plus consecintele dependentei: vei fi marginalizat, probabil vei ajunge sa furi cand nu iti vor ajunge banii, etc.
In cazul in care aveti un consilier/ psiholog la scoala, ii poti cere informatii pentru ca mai mult ca sigur te poate ajuta.
Si mai e un lucru: viciile astea de care zici tu (tigari, droguri, alcool) sunt al naibi de scumpe. Nu ar fi mai simplu sa iti cumperi haine, jocuri, incaltaminte, sa mergi in oras, sa te plimbi cu barca, sa mergi la film, sa faci orice altceva cu banii aia?
RazvanCazan întreabă: