| Pisimiau a întrebat:

Într-o excursie erau cu prietena mea și pe scaunul de lângă stătea băiatul de care îmi place și eu stăteam la geam.Prietena mea a început să flirteze cu el. Eu nu am zis nimic dar îmi venea să plâng. Eu am intrebat-o daca îi place de el și a zis că nu. Dar mie tot mi se pare că îi place.
In ultimul timp nu mai suntem așa apropiate cum eram înainte, totul s-a schimbat.
Ei doi au început să râdă și să glumească iar eu mă simțeam ca a cincea roata la căruță.Ce sa fac?
(Toate s-au întâmplat în excursie(

Răspuns Câştigător
| petitconseil a răspuns:

Aia nu e prietena ta,aia e o fata care iti face in ciuda, aratandu-ti ca ea are mai mult curaj sa vorbeasca cu orice baiat.Tu ar trebui sa ai mai mult tupeu ca sa il cuceresti pe baiatul ala, Departeaza-te de asa zisa ''prietena'', mai rareste-o cu ea, adica nu mai cauta sa o vezi asa des si nici sa discuti asa des cu ea.Si incearca sa te apropii de baiatul ala daca zici ca il placi.Succes! Curaj! Fii mai indrazneata daca vrei sa obtii ceva.

4 răspunsuri:
| Pisimiau explică:

Am uitat să scriu că dau funda

| zwyxq a răspuns:

E normal să fii geloasă. Prietena ta știe că îl placi? Dacă nu, ar trebui să îi spui, o să te înțeleagă, nu vă certați pentru un băiat. Încearcă și tu să flirtezi cu el, ce ar putea să meargă prost?

| Pisimiau explică (pentru zwyxq):

Știe de foarte mult timp.
Problemă e că atunci când eu i-am zis că îmi place de acel băiat, ea a zis că nu îl suport, dar văd că nu e așa

| Pisimiau explică (pentru petitconseil):

Ne-am depărtat, chiar azi, am avut o ceartă îngrozitoare, are alte prietene și văd că nu îi mai pasă de mine.
Dar mi-am făcut o altă prietena...dar parca nu e la fel îmi este dor de ea foarte mult