| Iora123 a întrebat:

Într-o zi eram într-un autobuz, eu m-am pus mai in mijloc și el s-a pus langa mine. Autobuzul a dat o frana brusca iar fata s-a rotit și au făcut contact vizual cu baiatul.
Amandoi se uitau unul la latul și pe urmă fata s-a întors înapoi cu spatele la el.
Voi ce spuneți, este o atracție sau ceva mai mult?

Răspuns Câştigător
| simplaexistenta a răspuns:

Eu asa zic. Nu-l mai ignora, zi-i direct, ca suntem in secolul vitezei, n-avem timp de regrete happy

13 răspunsuri:
| simplaexistenta a răspuns:

Care fata? Nu e neapărat o atracție daca faci contact vizual cu cineva, nu e o regula.

| Iora123 explică (pentru simplaexistenta):

Aceea fata sunt eu, băiatul s-a apropiat de fata (adică de mine)și o urmărea de la spate (mi-am dat seama din cauza că când m-am rotit am făcut contact vizual și mi-am dat seama că se uită la mine )a fost o rotire rapidă

| simplaexistenta a răspuns (pentru Iora123):

Poate te place, dar de ce nu-l intrebi? E mai simplu asa

Eu sunt mai rușinoasă el a încercat și să vorbească cu mine și eu nu l-am băgat în seamă chiar de doua ori când am făcut contact vizual de 6 -7 secunde când ne-am întâlnit prima data și încă o dată în autobuz vorbea tare stătea lângă mine și încercă să micșoreze spațiul mi-a dat voie sa stau și pe un scaun liber care putea să steie el inaitea mea
O data mi-am făcut curaj și i-am dat cerere și am așteptat o zi și pe urmă m-am descurajat și i-am șters cererea
A doua zi când m-am întâlnit cu el era trist mă ignora și după l-am ignorat și eu. după două zile a început iar sa se uite la mine insitet împreună cu prietenul său mă măsură din cap până în picioare uitandu-se ambi insitent.in alta zi eu nu mă uitam la el și mi-a spus o prietena că el se uită la mine și zâmbea.și tot prietena mea mi-a spus că era pe hol și se uită la mine fara sa o bage și pe ea in sema sa ii tragă o privire.cand stam la semafor își aranjează hainele și mai trage cate o privire când nu sunt atentă dar eu totuși îl obsrv fara să mă vadă că mă uit la el? mai sunt multe întâmplări daca vrei sa îți mai povestesc?

Uau, zici ca esti copia mea din adolescenta. Nu fa aceeasi greseala ca mine. Il placi?

Cred că da
Dar după tine crezi că mă place?

| Iora123 explică (pentru Iora123):

*După dumneavoastră, și care este aceea greșeală?

Dar după dumneavoastră ce credeți este ceva care îl atrage? mă place? este îndrăgostit? eu sunt fata și totuși aleg ca băiatul să facă primul pas (nu mă grăbesc)☺️

Greseala de a lasa timiditatea sa stea in calea a ceea ce ar fi putut deveni o relatie frumoasa.

Probabil te place, mai mult sau mai puțin. Fa tu primul pas si vezi cum reacționează. Daca esti totusi din cale-afara de timida, lasa-l pe el sa facă primul pas, desi daca vede ca nu esti interesata mai deloc, probabil n-o sa mai incerce

Da totuși a observat că eu nu prea îl bag in seama adică eu nu prea îl privesc când stă pe lângă mine chiar daca il observ că el mă soarbe din priviri fara să mă uit la el?
Dar totuși tot la mine se uită chiar daca i-am șters cerea chiar daca l-am ignorat chiar daca mi-am retras mana când el a vrut să mi-o atingă.
El are noroc de prietenul sau că el mă observa că mă mai uit la el
Îi face semn și îl ajută să facă contact cu mine.(Deoarece el se intoarce cu spatele la mine și vorbește cu el și când mă observa el peste un minut își întorcea și el capul?

Da aveți dreptate, dar nu știu ceva mă trage înapoi adică îl plac și eu și nu pot sa vorbesc cu el
De aceea pun atâtea întrebări că sa fiu sigură pe mine însăși

Inseamna ca te place mult..de ce eziti?