Păiii
daca e dăla smecheru e şi narcisisttoţi sunt aşa.
+ ca tircou mulat, daca e şi roz) e cocalar sau gay
dacă e unu dragut; x e OK
şiii km cu faţa senină, săă naibă bretonun ochiii?[glm]
şiii ca haine normale. s nu se imbrce ca un clowwn
păăii un baiat trebuie sa:
-fie dragutZel
-sa se imbrace cat de cat normal
-săă nu fie narcisissst x-x
adică sa fie un TIP NORMAL
Prefer un tip cu aspect fizic placut, civilizat, cu cei 7 ani de acasa, suficient de matur dar si copilaros in acelasi timp, amuzant si mai ales punctual
Tricou strans pe eel?! DoAmNe iarta-ma...sa mai fie si maieu din-ala si sa aiba ``muschi`` si o pereche de ochelari de cocalari... iaax.
Doamne fereste...
aleg baiatul ala simplu, dragut cu tricou si blugi:X si fata senina
Bună! Păi eu prefer al doilea gen de băiat, dar să nu fie timid, nu ştiu de ce, dar nu pot să îmi imaginez un băiat timid.
Poate pentru că eu, fiind puţin cam timidă aş avea nevoie de cineva care să fie puţin cam îndrăzneţ, nu exagerat, că nici aşa nu-i bine.
Acu' imbrace-se cu ce-o vrea cat timp e decent, in limita bunului simt si aspect cat de cat normal..., dar cel mai mult admir ce se afla dincolo de aparente, pentru ca problema e ca nu totdeauna o fata dragalasa ascunde un suflet minunat, fragil si curat!
Iar la prima intrebare... multe fete purtam tocuri... dar nu generaliza, nu toate sunt "cu sani mari si rujate toate"!
Ce conceptii tampite, ca fetele cu tocuri sunt fufe
cati inculti pe lumea asta
Normal ca genul de baiat dragut cu fata senina Care te face sa rosesti cand se uita la tine cu o privire de ingeras
Si daca as fi baiat as prefera o fata imbracata frumos, nici prea vulgara nici prea cuminte si care sa fie cat mai naturala
Parerea mea
Ma, eu prefer un baiat smecher(nu neaparat cu tricou strans pe el) pentru ca asa m-am obisnuit cu genul asta. Daca as fi baiat normal as alege prima varianta, adica cine n-ar vrea o bunaciune langa el si sa se mandreasca cu ea? Ce, fetele ca ea nu pot iubi?
Bineinteles ca prefer un baiat dragalas cu fata senina si haine normale de cat acel gen de baiat " cocalar "... nu zic ca daca are tricou stramt, pe corp e cocalar dar nah...prefer baietii simpatici si cu personalitate decat pe cei "macho man" si cam pampalai
parerea mea
Eu las prefera pe al 2-lea.
CHiar zilele trecute la tara am cunoscut un baiat de genu(ex 2)si ahhsi acum ma gandeam la el. Tias povestii mai multe da` nu in public
Din partea mea poate sa fie si smecher, nu exagerat.Adica seara la disco, ceva, ziua la footbal cu baietii.
Baiatu perfect.
Hai ca mai facut sa visez cu ochii deschisi
Twister09 întreabă: