| Criss_2263 a întrebat:

Intrebare adresata adolescentzilor! ce problema aveti cu blondele? fara jigniri k ma supara... ce va dernjeaza si de ce credeti ca totate sunt trase la indigo? vreau cat mai multe pareri... va rog!crying

Răspuns Câştigător
| elena a răspuns:

Toate sunt trase la indigo in ceea ce priveste culoarea parului, in rest sunt diferite una de cealalta...nu conteaza culoarea parului, ci ideile scoase de sub aceasta culoare.
Blondele intotdeauna au atras atentia si nu numai barbatilor... daca intr-un spatiu se afla 10 frumuseti cu diferite culori la par dar intre ele este si o blonda nu prea frumoasa, blonda este cea care atrage atentia in primul rand, fii atenta si ai sa vezi daca nu este asa...

33 răspunsuri:
| alexxa a răspuns:

Eu nu am nimic q blondele...nu sunt toate trase la indigo... unele sunt chiar inteligente...eu am o colega blonda(naturala)si e cea mai desteapta de la mine din clasahappy

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Sa sti ca exact asta ma intrebam si euhappy Blondele nu sunt proaste asa cum sp unii happy
Eu nu am nimic cu ele.big grin

| inna a răspuns:

Am intalnit foarte multe persoane blonde destepte la viata mea.Nu conteaza culoarea parului, inteligenta nu consta in culoarea parului.

| CrucifiedCountess a răspuns:

Eu stiu o blonda natural. e vai mama e. straight face

| giovana a răspuns:

Draga mea, sunt blonde si ...blonde!winking

| alle_1861 a răspuns:

Eu personal nu am nimic cu ele. Tot persoane sunt.

| victoria_8973 a răspuns:

Eu sunt satena, dar cand eram mica eram blonda (cu timpul mi s-a deschis culoarea parului) si intotdeauna am fost si sunt prima din clasa... happy

| kitty_8919 a răspuns:

Io nu am nici o problema cu blondele... vreau sa spun ca blondele sunt de 2 feluri blonde la par si blonde la cap care pot sa aiba culoarea parului bruneta

| Crisu_8081 a răspuns:

Nu inteleg de ce te superi... exista bancuri si cu brunete...

| Psihoyounger a răspuns:

Eu nu am nimic cu elelaughing
Bafta!

by Psihoyounger

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da....de la ce te-ai luat?

| VladDu a răspuns:

Blondele sunt sexy. big grin

| elena a răspuns:

"vladdu" blondele chiar sunt "sexi-balamuc"...

| adyth a răspuns:

Truma frate, turma....preferata mea laughing (da, ma repet)
Pai draga mea, daca la TV apar numai blonde proaste, care se intampla, ca ajung si foarte mari vedete (cica), normal ca lumea isi face o idee generala despre ele...
In frunte cu cine le reprezinta big grin
asta nu inseamna ca toate blondele's proaste...
terminati fratilor cu ideile astea preconcepute.
si tu, daca nu te consideri proasta, si nu esti, la ce sa te afecteze? sau te simti? straight face (fara suparare.)

| Pho3nix a răspuns:

Eu sincer, n-am nimic cu blondele.
Nu toate blondele sunt ''proaste'' cum zic unii.
Eu am cunosc mult mai multe blonde destepte decat ''proaste''.
Nu toate sunt la fel.happy

| madie a răspuns:

Cu siguranta e o prejudecata faptul ca blondele ar fi inferioare dpdv intelectual.Sa fim seriosi, sunt multe alte "specii" care au coeficientul de inteligenta sub nivelul marii. Dupa parerea mea e un simplu mit si nu incerc sa iau apararea nimanui.

| Criss_2263 explică:

Crucified_Countess a răspuns:
Eu stiu o blonda natural. e vai mama ei! e urata panarama si toate cele dar asta nu inseamna k si restul blondelor sunt ca aiaangry

| Criss_2263 explică:

Elena nu prea cred ca este asa dar in fine.:*

| bibss a răspuns:

Personal, nu am nimic cu blondele, dar nu inteleg de ce unele fete brunete isi distrug parul vopsindu-se in blond.crezand k vor fi mai frumoasestraight facestraight face.isi ard parul.uff...si blondele au o prestatie mai urata in societate intrucat mai toate sunt pitzipoance.umbla numai dupa baietii cu bani,, s. a

| zipi a răspuns:

Majoritatea oamenilor nu au nimic cu blondele(inclusiv eu), insa cand unul incepe sa jicneasca sau sa comenteze la adresa unei blonde, se pune in aplicare spiritul de turma si incep toti sa comenteze!
Sincer mie imi plac foarte mult baieti blonzi :X:X, in fine cand spun acest lucru nu ma refer la cei vopsitiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blondele sunt proaste, cu siguranta...

| spin a răspuns:

Asta nu e adevarat.nu avem nimic cu blondele. unii baieti o mai spun in gluma, altii sunt rautaciosi, dar nu e nici o diferenta intre o bloda si o bruneta sau mai stiu eu care. diferentele sunt intre o persoana si ala, indiferent k e roscata, satena, fata, baiat...pentru k fiecare e diferit in felul lui.

| viki a răspuns:

Nu am nimic cu blondele.Eu zic ca nu conteaza culoarea parului, ci ce ai in cap.happy

| adi a răspuns:

Am o mare problema cu ele, imi plac!

| Jo_Jo_Miss a răspuns:

Ei bine eu sunt blonda si de multe ori mi s-a spus ca blondele sunt proaste, iar eu ma suparam tare... dar asa sunt unii ~batjocorosi~...caci doar din vina lor exista aceasta vorba... eu nu cred ca atunci cand Dn-zeu a creat lumea a zis: -"sa fie oameni roscati, bruneti, sateni, etc, blonzi si in special blondele sa fie tote proaste"...nu ma intere culoarea parului de loc... mie imi place sa fiu blonda...

papa
pup :*X

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Eu nu am nimic cu ele. nu conteaza culoarea parului, ci ce ai in capwinking...si nu are nicio legatura daca esti blonda sau nu.

| sorin a răspuns:

No problemo!**

| danukck a răspuns:

Nu le suporthee heelaughinglaughing.rolling on the floorlaughing. dupa ce o blonda s-a dat l un baiat care il iubesc de atunci le urasc cand vad o blondastraight face! parca o vad pe proasta aia in fata meaangryXangryangryangryacum m-ai trebuie doar so visez k in reststraight face!oh go on.

| Allexaaaandra a răspuns:

Eu n-am nimica nimicuta cu ele tongue.
Blondele sunt frumoase xD eu sunt bruneta si arat naspa asa ca d-aia tac laughing.

Byeee ^-^

| dan00tza a răspuns:

Buna! eu st blonda si mereu aud glume p seama asta... dar nu ma deranjeaza...st mandra k st blonda! am reusit peste tot chiar daca am fost blonda! nu conteaza culoarea parului! pup