| Criss_2263 a întrebat:

Intrebare adresata adolescentzilor! ce problema aveti cu blondele? fara jigniri k ma supara... ce va dernjeaza si de ce credeti ca totate sunt trase la indigo? vreau cat mai multe pareri... va rog!crying

Răspuns Câştigător
| elena a răspuns:

Toate sunt trase la indigo in ceea ce priveste culoarea parului, in rest sunt diferite una de cealalta...nu conteaza culoarea parului, ci ideile scoase de sub aceasta culoare.
Blondele intotdeauna au atras atentia si nu numai barbatilor... daca intr-un spatiu se afla 10 frumuseti cu diferite culori la par dar intre ele este si o blonda nu prea frumoasa, blonda este cea care atrage atentia in primul rand, fii atenta si ai sa vezi daca nu este asa...

33 răspunsuri:
| daii a răspuns:

O blonda natural nu e porasta.pe cand una vopsita e.Rareori gasesti exceptii. O stiu din propria experienta. Urasc blondele ca sunt cam tarfulite( scuzati limbajul), aventuriere, curvistine etc. Dar cum am mai spus.mai intalnim si exceptii. Dar daca facem un bilant...75% dintre blondele vopsite sunt proaste.Nu as avea nimic cu ele daca nu ar fi asa smechere(de fapt nu sunt, vor sa para dar nu le prea iese). Daca esti blonda natural, stai chilloh go on si si daca esti vopsita, gandeste-te ca faci parte din cele ramase (25%). Bfthappy

| tinichea a răspuns:

Blondele sunt bune noaptea, se vad in pat. brunetele nu. blondele sunt ca oricare fete, fie roscate, brunete, satene etc.

| pufulete02 a răspuns:

Si eu sunt blonda si primesc multe jigniri daca ma cert cu fetele ca apoi numai sunt buna sa le dau tema... sau le fur baieti si sunt curva ma seaca chestia asta numita discriminare