| Criss_2263 a întrebat:

Intrebare adresata adolescentzilor! ce problema aveti cu blondele? fara jigniri k ma supara... ce va dernjeaza si de ce credeti ca totate sunt trase la indigo? vreau cat mai multe pareri... va rog!crying

Răspuns Câştigător
| elena a răspuns:

Toate sunt trase la indigo in ceea ce priveste culoarea parului, in rest sunt diferite una de cealalta...nu conteaza culoarea parului, ci ideile scoase de sub aceasta culoare.
Blondele intotdeauna au atras atentia si nu numai barbatilor... daca intr-un spatiu se afla 10 frumuseti cu diferite culori la par dar intre ele este si o blonda nu prea frumoasa, blonda este cea care atrage atentia in primul rand, fii atenta si ai sa vezi daca nu este asa...

33 răspunsuri:
| bibss a răspuns:

Personal, nu am nimic cu blondele, dar nu inteleg de ce unele fete brunete isi distrug parul vopsindu-se in blond.crezand k vor fi mai frumoasestraight facestraight face.isi ard parul.uff...si blondele au o prestatie mai urata in societate intrucat mai toate sunt pitzipoance.umbla numai dupa baietii cu bani,, s. a

| pufulete02 a răspuns:

Si eu sunt blonda si primesc multe jigniri daca ma cert cu fetele ca apoi numai sunt buna sa le dau tema... sau le fur baieti si sunt curva ma seaca chestia asta numita discriminare

| zipi a răspuns:

Majoritatea oamenilor nu au nimic cu blondele(inclusiv eu), insa cand unul incepe sa jicneasca sau sa comenteze la adresa unei blonde, se pune in aplicare spiritul de turma si incep toti sa comenteze!
Sincer mie imi plac foarte mult baieti blonzi :X:X, in fine cand spun acest lucru nu ma refer la cei vopsitiwinking

| Jo_Jo_Miss a răspuns:

Ei bine eu sunt blonda si de multe ori mi s-a spus ca blondele sunt proaste, iar eu ma suparam tare... dar asa sunt unii ~batjocorosi~...caci doar din vina lor exista aceasta vorba... eu nu cred ca atunci cand Dn-zeu a creat lumea a zis: -"sa fie oameni roscati, bruneti, sateni, etc, blonzi si in special blondele sa fie tote proaste"...nu ma intere culoarea parului de loc... mie imi place sa fiu blonda...

papa
pup :*X