| ICanLoveYou a întrebat:

Ce cariti imi sugerati sa citesc avand in vedere ca am 11 ani?big grin

17 răspunsuri:
| diana a răspuns:

Buna! Si eu am tot 11 ani.
Eu iti recomand sa citesti Recreatia Mare de Mircea Santimbreanu, crede-ma iti va placea foarte mult.Este foarte amuzanta.
Si iti mai recomand si Print si cersetor de Mark Twain.
:*

| Raiden a răspuns:

Romane psihologice laughing. joce.
Aventurile lui Tom Sawyer Citeste asta daca nu ai citit-o pana acum, e f. frumoasatongue.
Maria si Ucenicul Vraciului nu le-as recomanda pentru 11 anihappy.
Ucenicul Vracului este infricosatoarebig grin

| Raiden a răspuns:

Joce*

| Raiden a răspuns:

Imi apare c in loc de capa.
thinking

| Gabry a răspuns:

Mi-a placut mult sa citesc Cismigiu et Company de Grigore Popescu Bajenaru! O poti citi chiar aici: http://www.scribd.com/doc/123419/Bajenaru-Grigore-Cismigiu-Comp
Am recomandat-o multor persoane si tuturor le-a placut!:)

| BlueDreams a răspuns:

Aventurile lui tom sawyer, singur pe lume, fram ursul polar, colt alb

| zuzumic a răspuns:

Mara... O scrisoare pierduta...Alice in tara minunilor...calatorie in jurul lumi in 80 de zile ...poezii...ciresarii...etc mergi la biblioteca si intreaba o pe bibliotecara ce tear recomanda pentru varsta ta

| kh1ss a răspuns:

Heidi, fetita muntilor.

| SilverEyes a răspuns:

Cronicile din Narnia big grin.

| Mitss a răspuns:

Pey sunt multe: Heidy, O calatorie spre centrul pamantului, Din lumea celor care nu cuvanta, Tom Sawyer, Capitan la 15 ani etc... macar atat sa citestitongue

| Marya_1984 a răspuns:

Hei:*. Si pe mine ma pasiona cititul la varsta [mentionez ca sunt doar cu 3 ani mai mare] si inca ma pasioneaza foarte tare. M-am uitat in biblioteca si am insemnate pe anumite carti data la care le-am citit. Spre exemplu, la varsta ta am citit "Momente si schite","Legendele olimpului","Fram, ursul polar","Print si cersetor","Cuore, inima de copil","Heidi fetita muntilor","Colt Alb",""Calatoriile lui Gulliver". etchappy Ti le recomand si tie. Sunt potrivite varstei tale happy.

| Ciprian271 a răspuns:

Cartea Timpului. Este un roman pentru copiii din toata lumea. In poveste este vorba despre un copil care calatoreste in timp si care are numele Sam. El vrea sa devina stapanul timpului. Cumpara toate volumele. PIATRA SCULPTATA CELE SAPTE MONEDE si CERCUL DE AUR nou aparut. So citesti cu placere. PAAAAAA

| Anonimus_1246 a răspuns:

Alba ca zapada laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ti-as recomanda Legendele Olimpului, sunt niste povestiri superbe si nu cred ca e o lectura prea dificila pentru varsta ta. Sincer, ma bucur ca te preocupa cititul si nu doar messengerul ca pe multi copii din ziua de azi. Felicitari!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ucenicul vraciului dar nu o citi dupa 12 noapte pentru vei vede ceva ce cred ca te va baga in sperieti

| miky_5469 a răspuns:

Core inima de copil, e superba!

| alexutzu_6734 a răspuns:

Pai. Aventurile lui Tom Sawyer, Fram Ursul Polar, Legendele Olimpului, Print si Cersetor