| inamorata a întrebat:

Intrebare de la un foarte bun prieten baiat 22 ani.
"Ma intalnesc cu o domnisoara cu 4 ani mai mica ca mine, de multe ori imi spunea ca are un vis, sa-si faca o fabrica de ciocolate, o linisteam spunind-ui ca totul va fi bine si ca ii va reusi daca doreste, insa cei din jur o rideau si o discutau, ii spuneau ca e naiva. Acuma la masa de revelion fiind cu rudele la masa au inceput sa vorbeasca despre asta si s-o rida, ea le-a spus ca o sa le arate ca va reusi. Cateva zile ma ignora, ca mai apoi sa-mi spuna ca trebuie sa ia o decizie, daca ramine cu mine nu va reusi sa-si indeplineasca visul si peste vreo 10ani ma probabil ma va invinovati de nereusita ei. Ca sa o faca trebuie sa se apuce de lucru si sa nu piarda timp gandinduse la mine. Traim foarte departe unu de altul si ne vedem rar, dar ne iubim foarte tare.Acuma astept ca un nebun sa ia o decizie. Mi-a spus ca nu le poate combina pe ambele pentru ca o sa piarda mult timp pentru a-si indeplini visul si eu o sa-i fac scene de gelozie, o sa ne vedem si mai rar. Deci trebuie sa aleaga s-au eu sau Visul... Mii frica, se gandeste foarte mult la fabrica asta, dar si mai mult se gandeste sa le demonstreze la toti ca POATE.
Ce credeti ca pot face eu? Nu vreau so pierd, chiar nu vreau.

7 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Eu find o 'tarfa sentimentala' iti spun scurt ce i-as fi scris eu.
Nu le poti avea pe amandoua.CE e mai important pentru tine, cariera sau familia? Vrei sa ajungi la 50 de ani domnisoara? sa ai bani de aruncat pe fereastra si sa nu ai o familie? Inchiema cu ceva genu subtil... cu un zambet demential ceva genu " Pot fi eu fabrica ta de ciocolata, iti pot da doza de zahar zilnica numai ca trebuie sa lucram amandoi la treaba asta " Si dupa care, ma framantam ca nebunu ce o sa imi raspunda, apoi daca raspunsu era cel care nu il asteptam, 2 3 vorbe printre dinti.Si plecam in durerea mea. Tine minte de la mine... Unele femei trebuiesc iubite doar in somn, sa nu vada astahappyca apoi li se urca la cap, te-am pupat.

| inamorata explică:

Va rog inainte de a lasa un comentariu, aveti in vedere ca tot ceea toate ideile gen: "las-o" nu le accept. Stiu ce am ales, m-am gandit mult pina am facut alegerea asta si vreau sa ma bat pentru alegerea mea.

| Nadia200 a răspuns:

Du-te cu ia si ajut-o sa isi indeplineasca visul, si in celasi timp te are si pe tine, si visul ei big grin

| inamorata explică (pentru Nadia200):

Incerc sa-i explic asta... ea imi spune ca: s-au alege Fabrica sau ma alege pe mine. Daca si eu si fabrica atunci o sa-mi faca mie rau ca o sami acorde foarte putin timp..eu incerc sa-i spun ca este alegerea mea... vreau sa fiu cu ea si sa o ajut. se enerveaza simi spune ca o iubesc prea tare ca sa o inteleg.

| Nadia200 a răspuns (pentru inamorata):

Ei bine, cum sa iti spun dulce, vezi tu eu cred ca ia isi iubeste mult prea mult orgaliu decat pe tine si sa-ti acorde atentie.
Vezi tu rereori se intampla asta intr-o relatie, dar ea poate te iubeste, dar ia isi iubeste sinele mai mult, eu cred ca ar trebui sa o lasi sa isi continue visul, si poate ca se introarce vei avea vreo sansa happy

| sharon99 a răspuns:

Poti incerca sa te muti cu ea.

| inamorata explică (pentru sharon99):

Traim departe ea invata la Colegiu, eu in ultimul an de Universitate.