Du-te cu ia si ajut-o sa isi indeplineasca visul, si in celasi timp te are si pe tine, si visul ei
Incerc sa-i explic asta... ea imi spune ca: s-au alege Fabrica sau ma alege pe mine. Daca si eu si fabrica atunci o sa-mi faca mie rau ca o sami acorde foarte putin timp..eu incerc sa-i spun ca este alegerea mea... vreau sa fiu cu ea si sa o ajut. se enerveaza simi spune ca o iubesc prea tare ca sa o inteleg.
Ei bine, cum sa iti spun dulce, vezi tu eu cred ca ia isi iubeste mult prea mult orgaliu decat pe tine si sa-ti acorde atentie.
Vezi tu rereori se intampla asta intr-o relatie, dar ea poate te iubeste, dar ia isi iubeste sinele mai mult, eu cred ca ar trebui sa o lasi sa isi continue visul, si poate ca se introarce vei avea vreo sansa
Eu find o 'tarfa sentimentala' iti spun scurt ce i-as fi scris eu.
Nu le poti avea pe amandoua.CE e mai important pentru tine, cariera sau familia? Vrei sa ajungi la 50 de ani domnisoara? sa ai bani de aruncat pe fereastra si sa nu ai o familie? Inchiema cu ceva genu subtil... cu un zambet demential ceva genu " Pot fi eu fabrica ta de ciocolata, iti pot da doza de zahar zilnica numai ca trebuie sa lucram amandoi la treaba asta " Si dupa care, ma framantam ca nebunu ce o sa imi raspunda, apoi daca raspunsu era cel care nu il asteptam, 2 3 vorbe printre dinti.Si plecam in durerea mea. Tine minte de la mine... Unele femei trebuiesc iubite doar in somn, sa nu vada astaca apoi li se urca la cap, te-am pupat.
Va rog inainte de a lasa un comentariu, aveti in vedere ca tot ceea toate ideile gen: "las-o" nu le accept. Stiu ce am ales, m-am gandit mult pina am facut alegerea asta si vreau sa ma bat pentru alegerea mea.