Mie saruturile si gesturile astea tandre mi se par prea serioase incat sa fie folosite ca provocari si cred ca orice fata si-ar dori o amintire placuta fata de primul sarut
nu pot sa zic eu daca e gresit sau nu, dar nu mi se pare foarte placut
Nu primul sarut e cel mai important sau special ci acel sarut cu persoana pe care o iubesti si care detine aceleasi sentimente.Deci nu mi se pare atat de grav ca o fata sa aiba primul sarut la un joc de adevar sau provocare dar nici corect nu prea e.Nu sti cu cine va trebui sa te saruti si daca acel cineva e un tip pe care nu il placi atunci o sa ai un discomfort.
Da mi se pare gresit Trebuie sa faca de buna voie asta, fara sa fie pusa intr-un joc... Fundulitsaa?
Da.Cand te saruti cu cineva (de ex:primul sarut, foarte important) trebuie sa fie sincer si plin de emotie. Daca il primesti intr-un joc nu mai are niciun farmec si se strica toata "magia" primului sarut...Asta e parerea mea.Treaba ta acum. Daca tu consideri ca e bine e sarutul tau si faci ce vrei.
Si trebuie sa vrei tu! Nu sa te provoace cineva .
Faci ce consideri tu! Dar daca primul sarut nu a fost cu persoana dorita nu e gresit pentru ca n-ai nevoie de emotii pentru cineva pe care nu iubesti! Daca era persoana iubita da era cam gresit. Funada?
Pentru mine nu conteaza foarte mult primul sarut...adica orice sarut poate fi special ...cu siguranta nu te vei casatori cu cel pe care l--ai sarutat prima oara!