Salut! cand o fata cuminte si timida prima data imi trece prin cap ca ea este o fata cu o gandire cuminte si nu prea evoluata(in sensul ca nu a gustat din viata cat trebuia si este desigur o fire mai retrasa) deci ea se potriveste numai cu persoane timide si are probabil un grup restrans de prieteni cuminti si robabil tocilari (parerea mea) DAR cand vad o fata cu tupeu ii dau DREPTATE NUMAI* in cazul in care are cu ce se mandri (nu poate sa vina o urata proasta si nespalata cu tupeu borcos de boarfa) SCUZATI CUVINTELE o fata cu tupeu are voie sa l aiba numai atunci cand arata bine, invata bine, are o cariera, face bani pe umerii ei, are o viata stabila si fara probleme DA atunci are voie (si sincer acum primul lucru care mi trece prin cap la o fata cu tupeu si care arata bine si probabil se mai imbraca si strident "clar este tarfa" NU O ZIC NUMAI EU o zic toti baietii si brobabil multora chiar le place de genul ala de fata...) sper ca te am ajutat si sper ca ma vei ajuta si tu altadata LAREVEDERE!
viata1 întreabă: