| lolalolita a întrebat:

Intrebare pentru baieti si va rog sa fiti ok si de treaba si sa imi raspundeti frumoshappy. deci suntem f buni prieteni vb orice … radem impreuna el imi stie numele de alint. il spune mereu ..ma tachineaza cateodata si apoi la miezul nopti imi spune ca ar vrea sa ii spuna cuiva te iubesc… apoi am avut o discutie gen … care ar fi iubitul tau ideal. i-am spus si el mi-a raspuns ca un fel de eu. nu am stiu ce sa ii raspund si am facut un fel de ras. dar nu era rasul meu …nu stiu ce sa mai cred. ma place sau nu. voi ce spuneti? vb cu mine foarte mult pe mess. si pe fb. si ma tachineaza si imi spune numele de alint. si mereu imi pune :* cand imi spune noapte bune si faze de-astea. credeti ca ma place. sau isi bate joc. sau. nu stiu ..va rog un raspuns

Răspuns Câştigător
| yekto a răspuns:

Atunci chiar cred ca tb sa aveti o discutie serioasa nu una aprinsa. nu-ti fie frica sa-i spui ce simti u (ar fi bine sa stii sigur ce simti sa nu cumva sa se intoarca impotriva ta) si vezi ce zice si el. din spusele tale cred ca te place dar la fel de bine poate doar sa fiti prieteni dar sa simta nevoia de cineva pe care sa iubeasca, sa stranga in brate, sa-si petreaca noptile albe si nu numai.
discutia e singura modalitate ce imi vine in minte acum. daca o fi si alta... sper sa o afli.
dar FA ceva. nu astepta ca nu pica para malaiata

5 răspunsuri:
| yekto a răspuns:

In mod clar te place.

PS: daca aveti mai mult de 12 ani ar tb sa-l intrebi. daca aveti sub 12 ani tot ar tb sa-l intrebi :d

| kokee a răspuns (pentru yekto):

Am 41 de ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E evident ca te place.Gesturile lui il dau de gol, sau poate chiar asta vrea..sa-ti
''arate''asta.
Daca il placi si vrei o eventuala relatie cu el, fa-i jocul.
Daca-ti mai spune ''as vrea sa spun cuiva te iubesc'', spune-i si tu la fel.

happy
Un week-end placut.

| Korb a răspuns:

Clar ca te place...zic eu

| lolalolita explică (pentru yekto):

Da... am 19 anilaughing si suntem prietenii de f mult timp. eu il plac. f mult. cred ca m-am indragostit de el oarecum. insa el a avut 3 ani o relatie. acum s-a despartit de tipa. nu stiu. nu vreau sa cred ca eu am fost tapul ispasitor. inca nu suntem impreuna. am avut o discutie mai aprinsa. si el a negat. si a negat in continuu faptul ca nu ma place. mai mult ca o prietena. insa. acum iar au inceput apropourile. deci...