Atunci chiar cred ca tb sa aveti o discutie serioasa nu una aprinsa. nu-ti fie frica sa-i spui ce simti u (ar fi bine sa stii sigur ce simti sa nu cumva sa se intoarca impotriva ta) si vezi ce zice si el. din spusele tale cred ca te place dar la fel de bine poate doar sa fiti prieteni dar sa simta nevoia de cineva pe care sa iubeasca, sa stranga in brate, sa-si petreaca noptile albe si nu numai.
discutia e singura modalitate ce imi vine in minte acum. daca o fi si alta... sper sa o afli.
dar FA ceva. nu astepta ca nu pica para malaiata
In mod clar te place.
PS: daca aveti mai mult de 12 ani ar tb sa-l intrebi. daca aveti sub 12 ani tot ar tb sa-l intrebi :d
Da... am 19 ani si suntem prietenii de f mult timp. eu il plac. f mult. cred ca m-am indragostit de el oarecum. insa el a avut 3 ani o relatie. acum s-a despartit de tipa. nu stiu. nu vreau sa cred ca eu am fost tapul ispasitor. inca nu suntem impreuna. am avut o discutie mai aprinsa. si el a negat. si a negat in continuu faptul ca nu ma place. mai mult ca o prietena. insa. acum iar au inceput apropourile. deci...
CelCareRamaneInUrma întreabă: