Eu aici aş zice, chiar dacă nu sunt băiat că nici o fată nu e perfectă. Toate avem defecte că nu suntem păpuşi.
În general stilul ei,frumuseţea şi vorbirea,aş vrea să fie emotivă,modestă, narcisistă şi foarte sociabilă, asta mi-ar plăcea la o fată, nu toţi suntem la fel de perfecţi, tu cum ai vrea să fie?
O zi bună să ai.
Da DeN, un om narcisist este aceea persoană care se iubeşte pe ea însuşi, şi agreabil o persoană drăguţa sau plăcută...sunt cuvinte foarte folosite, multe persoane nu ştiu definiţia de aceea cu ocazia crăciunului primeşte un Dex cadou, glumeam. La asta mă refer prin a fi narcisistă viitoarea mea iubită, nevastă vreau să fie foarte sociabilă nu în stilul de a fi închisă în ea ci narcisistă. Understand?
O zi bună.
Stiu ce inseamna cuvantul "narcisism" si nu-mi trebuie o definitie dar mai exista persoane narcisiste care se iubesc pe ele insusi mai mult decat isi iubesc aproapele Stau toata ziua in oglinda si se aranjeaza si se macheaza si chestii de genul.
O zi buna si tie, Brâncuşi!
Presupun ca te referi la bataia dintre cele doua fete care strabate internetul de cateva zile...Depinde si de modul in care sunt crescuti copiii Daca ei sunt batuti de mici, majoritatea, bat si ei la randul lor; isi bat copii si se bat pe strada ca sa fie "smecheri".
Corect,mie ruşine să spun dar acele două fete erau vecine cu mine, în Brăila s-au bătut şi locuiesc unde stau şi eu, pur şi simplu nu am curaj să vorbesc despre asta ne-au stricat mândria oraşului, după cele întâmplate, oricum nu le dădeam atenţie la aberaţiile lor.
Cand am venit de la liceu tatal meu mi-a aratat filmarea si sincer mie imi era rusine pentru fata aceea...Am vazut pe internet ca multi oameni ii adresau cuvinte urate fetei respective si chiar si eu mi-am permis sa o numesc in mai multe feluri.Ma intreb daca scoala a luat vreo masura pentru fata aceea, sau chiar politia...
anonim_4396 întreabă:
DeeaFcsb întreabă:
cris0407 întreabă:
isabel_8733 întreabă: