Da. Eu una as sta. Daca tu zici ca e dragut cu tine si tie iti place, de ce nu
? Adica probabil nu vorbeste cu tine mult acum pentru ca poate e timid. Ar trebui sa isi dea drumul mai incolo. In orice caz. Da-i o sansa baiatului. :*
Daca tine la tine si tu tii la el, de ce nu?
I mean...si comunicarea e importanta; poate cu timpul se va obisnui si va deveni mai vorbaret Give him a chance.
Desigur că aş sta, iar până la urmă sunt sigură că se poate scoate măcar ceva din el. În relaţia precedentă pe care am avut-o băiatul era timid şi nu prea vorbea, era băiatul perfect aşa aş spune doar că ne-am despărţit pentru că fiind timid s-a lăsat intimidat de alte fete şi a călcat strîmb... Sincer vorbind chiar aş sta cu un astfel de băiat precum îl descrii!
Mie imi plac astia mai vorbareti, acum depinde de fiecare, dar mai bine mai tacut, ingrijit si iubitor decat vorbaret, golan
Timid pot spune ca nu sunt deloc, chiar as avea tupeu sa-i bag limba in gura de la prima intalnire, sau sa ii pun mana pe cur de exemplu dar nu sunt de felul meu asa vorbaret si un bun povestitor
Asa sunt si eu timid, nu prea vorbesc, ma intimidez repede.(negro_tino@yahoo.com - idul meu ).
Da..adica daca tu ai fost in Taize in tabara din Franta, mi-ai putea fi de ajutor...
da, am avut si eu un prieten exact asa, ne-a tinut 2 luni si ceva. ideea e ca da, as sta.mai ales daca stie sa se comporte
Depinde in ce sens nu esti vorbaret. Daca vorbesti putin si bine e totul ok, singura problema e ca fata cu care esti sa stie ceea ce simti tu si sa beneficieze de atentie, chiar daca nu vorbesti mult. Gesturi mici ar putea-o apropia de tine mai mult decat 10000 de cuvinte.
Daca nu esti comunicativ si ai alte calitati pune-le in valoare si sigur se vor ciufuli fetele pentru tine.
O zi frumoasa!
DaDaca e asa cum il descrii tu desigur.Pana la urma il faci tu sa mai vorbeasca
Eu ma consider destul de ''linistit'' nu timid...adica nu ma bag in seama sau de astea. eu stau la locul meu si intervin la nevoie ^^ cum adica sa locuiesti cu el? in chirie? sau ca indragostiti? spune ceva detalii
anonim_4396 întreabă: