anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru fete,astept raspuns
Ati sta cu un baiat care nu e prea vorbaret de fel?
In schimb e dragut,se imbraca bine,e ingrijit, si tine la voi.

19 răspunsuri:
| alin334 a răspuns:

Avem aceeasi problemalaughing

| ThinkPink_8731 a răspuns:

Da. Eu una as sta. Daca tu zici ca e dragut cu tine si tie iti place, de ce nu
? Adica probabil nu vorbeste cu tine mult acum pentru ca poate e timid. Ar trebui sa isi dea drumul mai incolo. In orice caz. Da-i o sansa baiatului. :*

| iShadowz a răspuns:

Daca tine la tine si tu tii la el, de ce nu?
I mean...si comunicarea e importanta; poate cu timpul se va obisnui si va deveni mai vorbaretwinking Give him a chance.

| SweetyNuta a răspuns:

Desigur că aş sta, iar până la urmă sunt sigură că se poate scoate măcar ceva din el. În relaţia precedentă pe care am avut-o băiatul era timid şi nu prea vorbea, era băiatul perfect aşa aş spune doar că ne-am despărţit pentru că fiind timid s-a lăsat intimidat de alte fete şi a călcat strîmb... Sincer vorbind chiar aş sta cu un astfel de băiat precum îl descrii!

| ThinkPink_8731 a răspuns (pentru alin334):

Alin, tu esti peste tot? rolling on the floor))

| marianamay a răspuns:

Mie imi plac astia mai vorbareti, acum depinde de fiecare, dar mai bine mai tacut, ingrijit si iubitor decat vorbaret, golan happy

| alin334 a răspuns (pentru ThinkPink_8731):

Daplaughing ai nevoie sa te ajut cu o intrebarelaughing?

| mgtow a răspuns (pentru alin334):

Aveti valoare atunci, tu si cel care a pus intrebarea pentru ca sunteti oameni intregi la cap. Mai tarziu incepeti sa va dati drumul cu ele cunoasteti una care va place si ii puneti capac.

| Bivolu69c a răspuns:

Timid pot spune ca nu sunt deloc, chiar as avea tupeu sa-i bag limba in gura de la prima intalnire, sau sa ii pun mana pe cur de exemplulaughing dar nu sunt de felul meu asa vorbaret si un bun povestitorsad

| Gogu06 a răspuns:

Asa sunt si eu timid, nu prea vorbesc, ma intimidez repede.(negro_tino@yahoo.com - idul meu big grin).

| alin334 a răspuns (pentru mgtow):

Da man, dar iti faci si prietene /prieteni mai greu pentru ca ei cred ca nu ai sentimente fata de ea/el atata timp cat nu le spui, le e greu sa inteleaga doar din actiunihappy

| ThinkPink_8731 a răspuns (pentru alin334):

Da..adica daca tu ai fost in Taize in tabara din Franta, mi-ai putea fi de ajutor...big grin

| alin334 a răspuns (pentru ThinkPink_8731):

Nup, nu-mi place franta:-s

| WithoutFeelings a răspuns:

laughing da, am avut si eu un prieten exact asa, ne-a tinut 2 luni si ceva. ideea e ca da, as sta.mai ales daca stie sa se comporte

| mgtow a răspuns (pentru alin334):

Un sofer de autobuz zicea: cetateanul german niciodata nu are amici cand e casatorit dar romanul cand isi face alti prieteni cand are nevasta aia i-o fac la pat cu femeia lor tine minte asta.

| alin334 a răspuns (pentru mgtow):

Promit ca tin mintelaughing

| Dianaㄨ a răspuns:

Depinde in ce sens nu esti vorbaret. Daca vorbesti putin si bine e totul ok, singura problema e ca fata cu care esti sa stie ceea ce simti tu si sa beneficieze de atentie, chiar daca nu vorbesti mult. Gesturi mici ar putea-o apropia de tine mai mult decat 10000 de cuvinte.
Daca nu esti comunicativ si ai alte calitati pune-le in valoare si sigur se vor ciufuli fetele pentru tine.
O zi frumoasa!

| beautifulkiss a răspuns:

DahappyDaca e asa cum il descrii tu desigur.Pana la urma il faci tu sa mai vorbeascahappy

| Danutul22 a răspuns:

Eu ma consider destul de ''linistit'' nu timid...adica nu ma bag in seama sau de astea. eu stau la locul meu si intervin la nevoie ^^ cum adica sa locuiesti cu el? in chirie? sau ca indragostiti? spune ceva detalii