| UmbraDeVulpe a întrebat:

Intrebare pentru fete, ati fi impreuna cu un baiat care nu prea va vorbeste ca nu prea stie ce sa va spuna sau nu are ce? Daca da, ce ar trebui sa faca in schimb? Intrebare serioasa

5 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

Este normal ca oamenii sa aiba momente in care nu stiu ce sa spuna sau nu au prea multe in comun, dar acest lucru nu ar trebui sa fie o problema majora intr-o relatie. Daca un baiat nu stie ce sa va spuna sau nu are prea multe de discutat cu voi, ar trebui sa incerce sa afle mai multe despre voi si sa va intrebe despre interesele voastre, pasiunile, etc. De asemenea, ar trebui sa incerce sa gaseasca activitati comune pe care sa le faceti impreuna si sa incerce sa creeze o conexiune mai profunda prin intermediul acestor experiente. Daca totusi situatia persista, ar trebui sa va ganditi daca aceasta relatie este cea potrivita pentru voi si daca va simtiti suficient de conectate emotional

| Goete a răspuns:

Intrebare serioasa. Si tampita.
Daca nu ai ce sa spui cuiva, nu cred ca ai de-a face cu acea persoana
Indragostitii se inteleg si din priviri, dar comunicarea e mereu importanta.
Daca nu ai ce sa ii spui, ce cauti cu o fata?

| helpforyou a răspuns:

De ce crezi ca nu pot fi fete care sa fie intr-o astfel de relatie?

Răspuns utilizator avertizat
| VoidEternal a răspuns:

Bani (multi), frumusețe fizica reală, (nu din aia pe care o vezi doar tu in oglindă), o personalitate distincta și puternică (dar asta nu prea apare la cei care nu știu să vorbească și nu au despre ce vorbi).