I-as da o a doua sansa, eu din fire sunt o persoana care iarta si acord o a doua sansa.Acum depinde de caracterul si personalitatea fiecarei fete si cat de grava a fost si minciuna..
Da, fiindca toata lumea greseste si fiecare are dreptul la o a doua sansa daca isi recunoaste greseala.
Daca el e serios. sh spune asta din suflet. insista. atunci ma convinge. sh ii dau o a doua sansa... Cred ca fiecare merita aceasta sansa. Eu nu l-am putut ierta pe fostul sh noostiu. uneori ma gandesc ca am fost prea egoista. poate ca merita.
eii. in fine.
Depinde de minciuna... si asta depinde de persoana... unii acorda a 2-a sansa altii nu
Pai, tu esti cu acel baiat il iubesti simti cv pentru el? daca da iarta-l acorda-i a doua sansa si daca face tot asa gata... 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, gata cu sansele
pup si
noroc
Eu ma gandesccc, ca daca nu a gresit foarte tareeee, sau poate nu a fost chiar intentionat...,\merita o a 2-a sansaa, dar ar trebuiii sa ii amintesti ca poate data viitoare a 3-a nu va mai fi! Nu d alta da sa-r putEA INVATA doar cu greseli si apoi ''Skze''! De data asta MERITA. Sper ca te-am putut ajuta! Succes