Un baiat matur..care stie sa aprecieze si micile bucurii de zi cu zi.(un zambet.o imbratisare.un prieten.un animalut)
Un baiat optimist.
Un baiat ingrijit...care sa aiba igrija de imaginea lui
Hotarat...cu.coloana vertebrala
Bataios (sa lumte mereu pentru ceea ce isi doreste...)
Buna! As vrea sa am un iubit sincer, tandru, romantic, care s a nu ma minta si sa nu ma inseele niciodata si care sa fie cu mine pentru ca ma iubeste, nu sa ma foloseasca doar nu as vrea sa ma simt foratat de el sa fac acest pas, ci sa fie dorinta ambilor, dupa ce ne cunoastem suficeint de bine, ne iubim foarte mult si avem incredere unul in celalalt). sa fie glumet, simpatic, atent cu mine, sa-mi faca mici caoduri, atentii, flori, complimente, invitatii in oras, la film, la suc, la plimbare, la un concert, la nuntile si aniversarile prietenilor si rudelor lui sa ma surprinda mereu si sa fie dragut cu mine, uneori putin gelos, sa nu pomeneasca de despartire de la prima caerata, neintelegere sau vorba spusa la nervi, ci sa fie suficient de matur si dispus sa rezolve impreuna cu mine problema respectiva. Mi-ar placea un iubit care sa-mi fie alaturi totdeauna, sa ma ingrijeasca cand sunt bolnava, sa ma sustina moral si sa ma incurajeze inaintea unui examen, sa se bucure pentru succesul meu si realizarile mele si sa ma consoleze acnd sunt suparata sau am o problema. Bineinteles, ca toate aceste lucruri i le-as oferi si eu lui, ca l-as iubi din tot sufletul, nu l-as insela pentru nimic in lume si as face tot posibilul sa nu-l ranesc sau dezamagesc vreodata si, daca totusi, fara sa vreau, as face acest lucru, l-as ruga din suflet s a ma ierte si as face tot posibilul sa ne salvam relatia, nefiind genul care considera ca o problema minora trebuie sa duca la despartirea celor doi.