Desigur, nu trebuie sa-ti faci probleme eu am 18 ani si doar de anul acesta imi vine regulat, pana acum am tot luat medicamente si mi s-a spus ca e pe baza hormonala dereglarea dar tu esti la inceput asa ca stai linistita ca o sa mai treaca o perioada pana ti se regleaza :*
Este absolut normal ca organismul sa functioneze asa.Se va echilibra intre timp.
Este pe cat posibil de normal. Nu ar trebui sa-ti faci griji. Uite iti spun ce mi s-a intamplat mie pentru ca nu experimentez asta de mult( de abia am avut a doua menstruatie):
Mi-a venit in aprilie si nu mi-a mai venit pana in august.
Asta mi s-a intamplat mie si multor alte colege deci este complet normal.
Dar o sa-ti scriu cateva randuri dintr-o revista despre menstruatie( este foarte folositoare si am primi-to la scoala):
"Poti avea o menstruatie la o diferenta de 6 luni de cea precedenta! Sau aceasta poate dura o zi, in timp ce urmatoarea poate dura 10 zile.
Nu iti face griji-este absolut normal si natural.Este nevoie de o perioada de timp ca organismul sa se stabilizeze. De fapt, poate dura chiar si doi sau trei ani!"
Deci sa nu te sperii pentru ca este normal.
Buna seara! A treia menstruație când ți-a venit, după cea de a doua? Ca sunt in exact aceeași situație ca și tine
irinaf6 întreabă: