Desigur, nu trebuie sa-ti faci probleme eu am 18 ani si doar de anul acesta imi vine regulat, pana acum am tot luat medicamente si mi s-a spus ca e pe baza hormonala dereglarea dar tu esti la inceput asa ca stai linistita ca o sa mai treaca o perioada pana ti se regleaza :*
Este pe cat posibil de normal. Nu ar trebui sa-ti faci griji. Uite iti spun ce mi s-a intamplat mie pentru ca nu experimentez asta de mult( de abia am avut a doua menstruatie):
Mi-a venit in aprilie si nu mi-a mai venit pana in august.
Asta mi s-a intamplat mie si multor alte colege deci este complet normal.
Dar o sa-ti scriu cateva randuri dintr-o revista despre menstruatie( este foarte folositoare si am primi-to la scoala):
"Poti avea o menstruatie la o diferenta de 6 luni de cea precedenta! Sau aceasta poate dura o zi, in timp ce urmatoarea poate dura 10 zile.
Nu iti face griji-este absolut normal si natural.Este nevoie de o perioada de timp ca organismul sa se stabilizeze. De fapt, poate dura chiar si doi sau trei ani!"
Deci sa nu te sperii pentru ca este normal.
Este absolut normal ca organismul sa functioneze asa.Se va echilibra intre timp.
Buna seara! A treia menstruație când ți-a venit, după cea de a doua? Ca sunt in exact aceeași situație ca și tine