| krs20kriss a întrebat:

Intrebarea mea este : credeti in existenta altor fiinte in universul asta? happy

Răspuns Câştigător
| CheLoo23 a răspuns:

Da pentru intrebare nu stiu sa dezvolt raspunsul...
nu trebuie sa existe nimeni in jurul tau decat tu si pe cel care il iubesti happy

17 răspunsuri:
| DiamondShine a răspuns:

Da

Răspuns utilizator avertizat
| krs20kriss explică (pentru ShockCICA):

Da asta cred si eu ....tot aud la unlele persoane ca nu exista asa ceva stiu ele siguroh go on in fine

| BlackEyedGirl a răspuns:

Nu stiu, se spune ca pe alte planete din galaxia asta nu poate exista viata din cauza conditiilor, dar in alte galaxii cu siguranta exista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,moartea happy

| krs20kriss explică (pentru anonim_4396):

Adica tu?laughing bby vezi-ti de treaba nu vreau copii la intrebarea asta nu fac gradinita:*

| sublime89 a răspuns:

Universul e mult prea mare ca sa existam doar noi, dupa parerea mea. Deci eu cred ca sunt sanse foarte mari ca exista extraterestri, dar nu pot nici sa cred orbeste, asa cum cred unii in d-zeu sau alti zei. Pana nu ai dovezi ca exista alte fiinte in univers, nu poti sustine asta 100%, dar 99% eu zic ca exista. Problema e ca sunt foarte departe, mult prea departe ca sa putem lua legatura cu ei. Dar cine stie, poate intr-o zi vom avea o surpriza. happy

| unpustiobisnuit a răspuns:

Universul este prea mare ca sa fim singuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru krs20kriss):

Nu,cine a spus ceva de gradinita laughing

straight face pai esti de gradinita dragaaalaughing

| krs20kriss explică (pentru CheLoo23):

Paiithinking tu esti persoana iubita de langa mine puiuleeee:X:

| CheLoo23 a răspuns (pentru krs20kriss):

Nu da din casa mai waiting

| krs20kriss explică (pentru CheLoo23):

blushing si ce daca :* sa stie lumeeeeaaa:X:X :*:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru krs20kriss):

Ce gradinita omule rolling on the floor

Auzi bai baiatule du-te la clasa 1 invata literele, cifrele si sa citesti si dupa intra aici sa vb cu oamnei normali ok? ...nu stiu de ce imi mai bat eu capul cu analfabeti ca tine doamne...straight face

| PedoBarbie a răspuns:

Desigur că există.

| Zerathull a răspuns:

M-am dus cu Yoda Si Chewbacca la birtul din gara aseara, dupa am terminat de colindat boschetarii din parc.