| lolfashion a întrebat:

Is I crazy? :I laughing i am tongue
Ummm... deci care-i cel mai nebunesc lucru pe care l-ati facut?

7 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Ooo yes laughinglaughing I am laughing
Cel mai nebunesc?happy Ohoo da cate nu am facut?rolling on the floor
Nu ma pot hotara ce sa iti povestesc big grin Am fost la plaja cu o prietena prin clasa a 5 fara sa stie parinti rolling on the floor Si am mintit ca ne-a chemat diriginta la scoala laughing Cu toate ca era sambatawhistling laughing
Am pus lipici in coca din care bunica vroia sa faca paine laughing
Am fost la o prietena, am luat acoarelele si am pictat pe pereti rolling on the floorAsta mi-a povestit mamalaughing Cred ca aveam 4-5 anihee hee Micutza...laughing
Am scapat telofonu tatalui in apa la plajalaughing Si eram destul de mare.Pe la 14 ani big grin
M-am urcat intr-un pom in acre bunica nu ma lasa ca vai doamne cad de acolo laughing Si m-am urcat si s-a rupt creanga cu mine rolling on the floor
Si multe alte minuni laughing

| marrr a răspuns:

Se zice "Am I crazy?"
Si cel mai nebunesc lucru paaai. n-am idei acumlaughing revin.

| Antrax a răspuns:

Imi place engleza talaughingcel mai nebunesc am colorat casa lu' vecina {vecina lu buni la tara}cu creioane colorte de ceara laughing)

| lolfashion explică:

Stiu cum se scrie dar am vrut sa para mai "special" laughing

| sunset22 a răspuns:

Cel mai nebunesc lucru...hmmm, duc o viata destul de monotona, nu stiu daca am facut.de exemplu zilele trecute eram intr un supermarket cu o prietena si am inceput sa rad ca beti cea urata ( scuzi daca-i scriu numele gresitbig grin) toata lumea se uita la mine si radeahappy nu-i nebunesc da pentru cei care ma priveau era amuzanthee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trecem cu vederea dezacordul pe care l-ai facut, deoarece majoritatea nu se descurca cu lb romana.
Cand eram la toaleta, impreuna cu colegele am aruncat dupa profesoara de matematica(de ak 2 ani) o piatra sau tigla, si am nimerit-o in spate rolling on the floorrolling on the floor.
Eram cu o prietena in casa, si nu mi-a placut postul unde se uita, si i-am zis : daca nu schimbi canalul, iau rosiile si dau cu ele in tv. Eii, nu a schimbat si am facut bulion pe tv rolling on the floorrolling on the floor.

| sero a răspuns:

Am sarit de pe bloc in zapada. i'm crazy

Întrebări similare