| IonutSiAtat92 a întrebat:

Isi doreste careva sa avem un Hitler la conducerea Romaniei? happy

49 răspunsuri:
| Goddess23 a răspuns:

Eu nu imi doresc. Nu vad de ce si-ar dori cineva sa fie condus de un tiran, cam greu cu libertatea.

| IonutSiAtat92 explică (pentru Goddess23):

O sa iti raspund de ce nu esti de acord.Ori esti tigan jegos, ori esti certat cu dreptatea si legea, ori nu-ti place sa fi cinstit, ori esti prea prost.Si poti sa spui ce vrei ca presupun ca ai toate calitatile astea.

| Goddess23 a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Wow. Cum ti-ai dat seama? Daa adevarul e ca am vreo cateva dosare penale, condamnari pe viata pentru crima, furt, si alte ilegalitati pe care nu ai cum sa le recunosti ca esti cetateanul destept, cinstit, curat si drept.
Multumesc oricum pentru aceste constatari, cred ca Hiter ar fi fost onorat de un asa vocabular execrabil.

| mont a răspuns:

Clar nu e de dorit asa ceva!

| FlorinPopa a răspuns:

Nu. Poate un Ceausescu mai bland.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aș fi onorat să devin führerul vostru.
Heil!

| Cinevacatoatalumea a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Keep calm ca nici tu nu ai fost contemporan cu Hitler! Ce spui tu sunt prostii. Lege, dreptate=discriminare, omorarea evreilor?

| IonutSiAtat92 explică (pentru Cinevacatoatalumea):

Evreii sunt cei ce controleaza lumea inteligentule.Marile corporatii, bancile, judecatorii si armata.Esti necodumentat.

Bravo lor. Ridica-te tu si fa ce fac ei! Rasist mai esti!

Nu sunt rasist.Doar ca nu-mi place sa fiu controlat de catre ei.De ce crezi ca ne merge bine in tara? Din cauza lor.Vor sa puna mana pe Romania noastra.

Si cine ai vrea sa ne conduca? Niste oameni ca cine? Cum ne controleaza evreii? Insinuezi ca Hitler a ajutat omenirea ucigand?

Bai...chiar si cum ai vrea tu sa fie..si oamenii tot mor zilnic..pentru baniwinking

| NAT0 a răspuns:

Instigi aiurea la ceartă.
Interesează-te mai mult despre perioada interbelică.
Şi tot nu văd problema cu evreii, sunt eu orb.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Evrei

| IonutSiAtat92 explică:

Ma faci criminal dar nu am omorat pe nimeni. laughing)) Apreciez ca ai scris atat, dar nu ma voi schimba.

| Deaad a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Nici macar nu intentionez sa te schimb.
Ti-am spus doar ce cred despre convingerile tale.
Ma doare jos de tine.
Nu-mi esti frate, nici prieten.

| cobrant a răspuns:

Mai bine pe Antonescu!

| IonutSiAtat92 explică:

Se vede ce exemplu bun esti prin vorbele tale marete.Un crestin adevarat care crede in Dumnezeu. laughing Nu ma afecteaza nimic din ceea ce-mi spui.Pentru ca nu stau sa ma cert cu unu care are la avatar o poza cu un desen animat.Asta spune tot despre tine.Si legat de treaba aia cu sa-ti sug, nu ma bag peste mama ta.winking

| Deaad a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Sunt ateu si nu suport crestinismul.
Asta ca să-ți dau niste dovezi, ca nu ma crezi când îți spun ca ești retardat.Ai scos-o pe asta din neant.

Atunci, domnule, tu o sa fii un exemplu perfect pentru copiii tai, daca eu sunt exemplu prost.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Ai vrea sa ne conduci tu, a?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti de o prostie rara...ti-ar placea sa traiesti in ghetouri? Sau sa traiesti cu frica de GESTAPO?

Noi invatam din desene animate ca asta, avatarul lui fiind L din Death Note, un personaj iubit de toata lumea care l-a vazut. Dar tu ce inveti din filmele tale rusesti (am auzit ca sunt la moda printre frustrati)? Esti de acord cu ce spune Hitler la sfarsitul Tigrului Alb? Cred ca ai si plans pentru. ca ai considerat ca e mare adevar. Ca el ajuta Europa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Șarlatania celor „șase milioane" a holoco$tului are scopul de a distrage și a acoperiri adevăratele crime împotriva umanității care au fost făptuite sub comunismul evreiesc. Aproape toată lumea a auzit de „Auschiwtz," însă oare câți au auzit despre atrocitățile comise împotriva Gentililor în „Kolyma," cel mai notoriu lagăr Gulag pentru sclavi, condus și operat de evrei în nord-estul Siberiei? Sau genocidul sistematic din Ucraina, comis de comunismul evreiesc? Holodomor-ul (foametea/genocidul comis în Ucrainei între anii 1932-1933) a fost perpetuat de URSS-ul controlat de evrei.

"Hitler nu va avea război, ci va fi forțat să între în el, nu anul acesta ci mai târziu …"
Emil Ludwig [evreu], Les Annales, June, 1934

"S-ar putea ca niciodată să nu trebuiască să folosim armamentul nuclear în operațiuni militare, întrucât simpla amenințare a folosirii lui, va determina orice oponent să ni se predea"
–Chaim Weizmann [evreu]

Ia spuneti domnilor nerasisti, vreti sa fiti calcati in picioare de israel? L-ati numit diavol pe Hitler? Ati fost mintiti ca s-a sinucis? Noapte buna, fiti sclavii evreilor! Heil Hitler! HAIL SATAN!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum poti sa negi HOLOCAUSTUL?rolling on the floor Nu pot sa neg ca rusii au fost poate mai rai decat nazistii, dar ca sa negi holocaustul trebuie sa fii idiot.

anonim_4396

Cred ca tu esti mult mai idiot decat mine, dovezi si nu de pe jw.org please. big grin Plangeti pentru evrei dar nu ziceti nimic de milioanele de Gentili omorati de evrei in cel de-al Doilea Razboi Mondial si nu numai. Sa ma intorc in timp sa amintesc de Inchizitie? Cati oameni au murit atunci pentru a-si impune falsul dumnezeu? Cate vrajitoare au fost omorate atunci? Te rog scuteste-ma. "Israel va primi ceea ce merită!" -Satan

anonim_4396

Prietene, nu se poate discuta cu tine.

anonim_4396

Probabil.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

))))))) E o prostie comentariul asta,, Holocaustul a existat si va exista pentru totdeauna, ce dracu tot indrugi pe acolo cu citate zice de satanel? Esti pe craca ta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Du-te mai Drimmero ca tu esti pe filmul tau cu micutul tau iehova si fiul sau facut prin adulter, nu cred ca are rost sa-mi mai bat capul cu tine... tu n-ai argumente, si surprinzator nici macar filozofii, tu ai doar sarcasm de prost gust. Du-te ca poate ti se face pofta de niste nafura.

| CSGOGlobalMaster23 a răspuns:

Da pe mine...

Întrebări similare