| IonutSiAtat92 a întrebat:

Isi doreste careva sa avem un Hitler la conducerea Romaniei? happy

49 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Sarcasmul asta al meu mai mascheaza comentariile tale bolnave, tu nici macar istoria nu ti-o cunosti, despre ce vorbim?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Si tu ce istorie, ca Pamantul a fost facut cu, cuvantul? rolling on the floor Comentariile mele sunt bolnave? Nu vezi ca sunt mai multi care te displac pentru ca n-ai argumente si vrei sa demonstrezi crestinismul prin pseudo-stiinta?

Iar incurci oalele de ciorba, eu ma refeream strict la al Doilea Razboi Mondial, cu fenomenul Holocaustului,, unde toata lumea stie ce s-a intamplat, a avut si Romania influentele ei acolo, iar tu zici ca fenomenul n-a existat? Cerceteaza... istoria e stiinta trecutului, pentru mine este cea mai exacta stiinta si cea mai folositoare. Nu era vorba nicidecum de facerea lumii, dar ca sa te scoti din impas,, modifici continutul/
D-aia nu mai dorm eu noaptea, ca nu ma suporta niste straini de pe niste site-uri, hai ca esti culmea.

anonim_4396

Habar n-am ce vrei sa spui, eu nu neg absolut nimic, pacat ca n-au murit toti atunci la cat rau au facut si inca fac, si ca lasi ce-au fost pentru ca n-au reusit sa-l prinda pe Hitler, au inventat minciuna ca s-a sinucis.

Nu stiu daca rusii au modificat sau nu povestea, dar mai mult ca sigur,, Hitler a pierit atunci, nu avea cale de intoarcere.

| untu a răspuns:

Fereasca Dumnezeu sa avem asa ceva de un dictactor!

| untu a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Da,nici mie nu imi plac sa fiu controlat si urmarit! In curand vor fi introduse cipurile in buletinele de identitate sau se baga in mana microcipurile prin injectie asa cum fac in America acum! Vine Antihristul! IonutVodka nu va mai certati si nu va mai aruncati jigniri si insulte cu Deaad! Riscati ca amandoi sa fiti blocati de catre administratorul (moderator) TPU-ului!

anonim_4396

Nu, Hitler, daca-ti zic acum ce s-a intamplat de fapt cu Hitler o sa-mi spui ca sunt teorii conspirationiste, dar oricum, in buncar a fost gasit un cadavru neidentificat, nu era in niciun caz Hitler.

| IonutSiAtat92 explică (pentru untu):

De ce sa fiu blocat? Doar pentru o intrebare?

| IonutSiAtat92 explică (pentru anonim_4396):

Iti multumesc pentru raspus.Le dai apa la moara si ei tot orbi sunt si prosti.Ei nu stiu multe lucruri despre Hitler deoarece ori nu le-a pasat ori nu au vrut sa se documenteze.Hitler nu s-a sinucis ci sosia luil.Imagini dovedite... uitati-va pe History la emisiunea "Pe urmele lui Hitler". Daca vreti sa stiti mai multe. Oricum e ca si cum ai spune "Tigan cinstit".Ei sunt spalati pe creier de catre media si mintiti ca a fost criminal Hitler..si inca ceva..Himmler a vrut sa ii ucida pe everei si tigani.

| IonutSiAtat92 explică (pentru untu):

Acest "Dumnezeu" este deja dictator printre voi, din moment ce va petreceti toata viata rugandu-va la el in genunchi.

| IonutSiAtat92 explică (pentru anonim_4396):

Pai ai dreptate, era sosia lui.Hitler a fugit si s-a refugiat in Argentina.

| IonutSiAtat92 explică (pentru Cinevacatoatalumea):

Atunci pleaca bre de aici cu desenele tale animate.Si eu am invatat ceva din seria SAWwinking Asa ca nu ma mai laud.dar cum sa spui asa ceva. "Noi invatam din desene animate". Atunci nu am ce discuta cu tine.

| Cinevacatoatalumea a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Diferenta dintre un anime si un serial consta doar in faptul ca serialul e 3D iar animeul 2D.

Orice s-ar fi intamplat cu Hitler in acel moment nu mai conteaza, singurul fapt care ramane in istorie este ca Romania a intors armele impotriva Germaniei naziste si a trecut de partea castigatorilor unde a fost luata in primire de alta nenorocire, adica de URSS.

anonim_4396

Romania? Sau cei care controlau Romania? Gandeste-te mai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Cert e ca Hitler a fost transportat intr-un loc sigur unde a terminat Magnum Opus, cea mai avansata chestie pe care poate s-o faca un Satanist.

Nu aveam nicio alternativa, din 2 rele l-am ales pe raul mai ok din ecuatia aia, cert este ca,, acel rau pe care l-am ales s-a dovedit a fi cel mai nenorocit.
Ceea ce a facut Romania, prin arestarea lui Antonescu si cu intoarcerea armerol impotriva Germaniei a fost unic in istorie,, cum e si vorba aia :'tine-ti prietenii aproape, dar dusmanii si mai aproape', ne-am aliat cu dusmanii dupa ce am intors spatele aliatilor.
Nu aveam scapare, eram prinsi la mijloc, ca in toata istoria noastra

| untu a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Pentru cearta dintre voi! Va certati si va jigniti cu Deaad!

Întrebări similare