Da, evident că își poate reveni și să își continue viața încontinuare. În primul rând calmează-te și nu mai gândi așa. Realizezi că mai sunt fete pe pământ, nu? Poți găsi oricând altă fată, evident poate nu la fel cum ai avut tu și cum îți dorești dar poți găsi pe cineva care să te iubească cu adevărat și să țină la tine. Ai răbdare, nu te grăbi și revino-ți la realitate...alții au pierdut partenerul de viața cu care a trăit 30-40 de ani și încă își continuă viața.
E dificil. Nu stiu, asta ramane in interior si te bantuie toata viata.
Asta crezi acum. Sunt curios dacă și peste 5-10 ani o să-mi spui același lucru.
Cred ca da..Am casa plina cu lucruri ce ma leaga de tot ce a fost..si nu vreau sa scap de ele..deci, sunt niste factori cam mari si care trag, atarna.off
Prietene...Tu esti in depresie pentru ca te-ai despartit de tovarasa? weak up my friend..mai sunt femei pe pamantul asta..Nu iti spun ca nu ar trebui sa suferi..toti am facut-o la un moment dat..gandestete ca fata aia nu era materialul potrivit pentru tine.tu esti fundatia ea era chirpiciu.tie iti trebuie bca...Ai motiv sa fi in depresie cand iti moare cineva drag..parinti.
Incearca sa iesi si tu cu tovarasii sa socializati..sa beti o bere 2, 3, 4, 5+ sa vb cu cineva.
Fii barbat..lasa dramatismele... Daca tu te gandesti ca viata nu mai are rost fara o femeie..inseamna ca esti slab...I-ati batistele si uitate pe national tv la filme indiene.
Good luck my friend and find your happyness.