Nici ea nu mai stie ce-i de capul ei. In primul rand trebuie sa afli daca se joaca sau nu cu tine. Daca te-ar place cu adevarat, ar pune capat relatiei cu acel baiat. Dar e posibil ca ea sa nu vrea acest lucru. Lasa lucrurile sa mearga de la sine, si las-o pe fata sa vina la tine!
Daca nu va veni, inseamna ca nu te merita!
Sper ca ti-am putut fi de folos.
Sa ai rabdare.nu se stie niciodata ce va fi in relatia lor iar tu sa ai mari sanse la ea. e un avantaj pentru tine daca stii ca te place, dar intelege ca ii este si ei greu si poate nu o lasa sufletul sa`si lese din senin actualul prieten.
Continua sa vorbesti cu ea si ai rabdare.ca timpul le va rezolva pe toate
Bafta!
Dragoste adolescentina. E greu sa te hotarasti in astfel de situatii, dar totusi nu e bine sa stai intre 2. Fata va trebui sa aleaga dupa cum pofteste, fara mila, pentru ca asa este viata, uneori mai dura.
Eu am fost in situatia fetei, am ramas cu prietenul, oricat de mult mi-a placut noul baiat, depinde ce fel de relatie are ea cu prietenul ei, dar de obicei dk esti stabilit intr-o relatie cu greu renunti pentru ceva nou.
Ea nu stie ce vrea... nu poti iubi 2 persoane ...sau cel putin poate ea nu vrea sa va faca sa suferici nici pe tine dar nici pe el... ideea e sa porti dialogul cu ea mai mult timp poartate normal cu ea nu-i mai spune te iubesc, si poartate normalk la un amic foarte bun asa poate o vei atrage mai mult :*:*:*:*