| cosmina92 a întrebat:

IUBIRE SAU BANI?
Eu 1 as alege banii thinking Da asa as face!
Sunt de parere ca daca iubesti, iubesti o zi, 2 pana iti dai in cap din cauza baniilor.
Dar, daca ai bani atunci poti sa ai tot ce iti doresti cu o exceptie : sanatatea... asta nu o poti cumpara.
Sunt de parere ca iubirea, nu iti da sa mananci, nu poate plati facturi sau datorii. Desigur poate sunt o materialista, dar sa nu credeti ca sunt atat de materialista incat
as vinde propriam viata sau asa. Insa am tot auzit persoane care spuneau ca nu stiu ce vorbesc, ca nu stiu inca ce este iubirea si cand voi afla nu voi mai alege banii, dar eu cred ca ei gresesc. Cum am spus mai sus iubirea nu te intretine, poate spiritual, dar nici atat. ( ce am scris, este strict parerea mea, nu imi judecati parerea! ) happy

60 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Eu nu iti judec parerea...din contra chiar o sustin

| ShNySnYGer a răspuns:

Eu asa alege iubirea deoarece banii se duc iar iubirea ramane vesnic.
Degeaba ai bani daca nu ai pe cineva langa tine, sa iti fie alaturi la bine si la rau, pe cine imbratisa, pe cine lua de mana, sa te uiti in ochhi
lui.
Atunci te simti perfect...
Parerea mea.

| prizeFTW a răspuns (pentru ShNySnYGer):

Cine zice că iubirea rămâne veşnic? Poate ''iubirea'' de pe ''metin2'' că văd că ai un ninja la avatar.

| ShNySnYGer a răspuns (pentru prizeFTW):

Da pentru ca e de mult profilul si nu m-am obosit sa-l schimb

Da.Asta-i scuză în fine.

| cosmina92 explică (pentru ShNySnYGer):

De unde iubire, fara bani? Daca nu ai bani iubirea o sa dispara! Daca ai bani multa lume o sa fie langa tine sigur, se vor folosii de tine, dar si tu de ei => iubire + bani happy ( strict parerea mea happy )

| ShNySnYGer a răspuns (pentru cosmina92):

Si asta.dar eu ziceam ca degeaba ai bani daca nu esti iubit.
Pt mine asta conteaza
Nu am zis sa fii sarac si sa iubesti
Ci doar asa cum esti in prezent cu banii si sa ai parte de iubire

| ShNySnYGer a răspuns (pentru prizeFTW):

Degeaba te iei de mine, ca nu-mi pasa, si eu pot sa ma iau de numele si poza ta dar nu o fac.
Uite-te mai bine la activitate
Eu nu-mi schimb in fiecare zi coveru-ul si poza de profil pe fb asa cum fac altii

Facebook este de vină pentru tot ce se întâmplă rău.

| fuzzer a răspuns (pentru ShNySnYGer):

"Iubirea ramane vesnic?!".

As vrea s-o vad si pe asta.

| ShNySnYGer a răspuns (pentru fuzzer):

Ai ceva inportiva?
daca tu nu ai " iubire vesnica" nu inseamna ca nu exista
Si mai terminati cu toate contraziceriile!
Daca iubescti pe cineva cu adevarat..chiar daca nu va fi cu tine iar tu continui sa-l iubesti toata viata fara a mai avea " altii" ( si asta e o forma de iubire-tanjire)
A cerut parerea!
Asta e parerea mea si punct!

| fuzzer a răspuns (pentru ShNySnYGer):

M-ai lasat rece!

Nu, n-am nimic "inportiva".

| Duucu a răspuns (pentru ShNySnYGer):

Dacă ai bani îți iei prostituate.

| CMaria21 a răspuns:

Iubirehappy

| Dariusuu a răspuns:

Adevărul este că fără bani putem trăi, dar fără iubire nicidecum.

Un om care nu iubește și nu este iubit este un om mort.

| cosmina92 explică (pentru Dariusuu):

Cum poti trai fara bani? O sa ajungi cersetor si asta este un caz frumos, dar nu o sa ai nimic, fara bani nu te poti intretine si nici pe cei dragi! O sa vina copilul tau la tine sa ii dai bani de o bluza si tu il vei trimite la cersit sad ( Cand am postat intrebarea am facut referie : iubire = fara bani, bani=fara iubire ), dar totusi tu ai spus ca poti trai si fara bani, ceea ce din punctul meu de vedere este total gresit happy Numai bine! Mersi ca ai raspuns la intrebare happy

| Dariusuu a răspuns (pentru cosmina92):

Ascultă-mă bine, poți trăi fără bani. Sunt foarte mulți oameni care dorm sub poduri și totuși se iubesc.
Dacă ști că nu poți să întreți un copil nu-l faci, părerea mea dar iubirea există draga mea.

În fine, e părerea mea happy

| ShNySnYGer a răspuns (pentru Dariusuu):

Ai foarte mare dreptate! Bravo!

Iti respect parerea si nu incerc sa o schimb happy Te felicit ca iti susti parerea!

"Dacă ști că nu poți să întreți un copil nu-l faci"! Probabil nu gandesc toti asa, dar trebuie sa fi tampit sa nu gandesti ASA! si totusi...

| Dariusuu a răspuns (pentru ShNySnYGer):

Îți mulțumesc!

| Dariusuu a răspuns (pentru cosmina92):

Așa e, îți mulțumesc. Cu siguranță ar trebui să fie recomandată întrebarea.

O noapte perfectă îți doresc.

Mersi, la fel!

| NGheorghe a răspuns (pentru cosmina92):

" "Dacă ști că nu poți să întreți un copil nu-l faci"!
Probabil nu gandesc toti asa, dar trebuie sa fi tampit sa nu gandesti ASA! si totusi... "
De ce sa consideri "tampiti" pe cei care nu gandesc ca si tine?
In primul rand tu esti cea care faci niste "mici geseli enorme". big grin Ca adevarul suna cam asa:
"Dacă știți că nu puteți să întrețineți un copil atunci să nu-l faceți"!

big grin

Aha, ii fi tu singura si gandesti ca o singuratica dar treaba cu odraslele nu a avut si nici nu va avea o solutionare care sa apartina exclusiv de tine. (ce matematic suna! happy )

| cosmina92 explică (pentru NGheorghe):

1 Nu ii consider tampiti pe toti care nu gandesc precum mine! Daca ai citit si raspunsul celorlati utilizatori ai fi vazut ca am respectat parerea lor. Am spus clar acest subiect este mult prea larg pentru a fi corect un singur raspuns, aici parerile sunt impartite, depinde de fiecare ce doreste din cele 2.
2 Consider incult, tampit, ipocrit, etc pe cine merita!
3" Probabil nu gandesc toti asa, dar trebuie sa fi tampit sa nu gandesti ASA! si totusi... " am specificat acest fapt datorita faptului ca inca sunt acei oameni, care nu stiu de asa ceva, lor probabil li se pare total norma si vad copii ca pe o sursa lunara de venit, asta pana la 18 ani, ( strict parerea mea )! totusi este anormal sa nu gandesti asa, datorita acestui motiv imi permit inca sa imi patrez cuvintele de mai sus.
4 Nu sunt singura, am prieteni (probabil), insa am o familie, care sigur nu o sa ma injunghie pe la spate cum probabil acei prieteni " " probabil o vor face. Imi pare rau sa iti spun, din ce vad la avatarul tau pari mai mare fata de mine si am respect fata de cei mai mari comparativ cu mine, dar asta pana vine vorba de conceptii total gresite, care nu pot fi impartite, unde exista o singura cale de logica. Ai decis sa vorbesti despre mine cum ca as fi o singuratica, am argumentat mai sus ca nu sunt ( si pe viitor incearca sa te legi de lucuri adevarate ). Cat despre finalul raspunsului tau " ( ce matematic suna ), matematica pentru mine este grea, dar ce ai spus tu nu suna complicat. happy

" 1 Nu ii consider tampiti pe toti care nu gandesc precum mine! Daca ai citit si raspunsul celorlati utilizatori ai fi vazut ca am respectat parerea lor. Am spus clar acest subiect este mult prea larg pentru a fi corect un singur raspuns, aici parerile sunt impartite, depinde de fiecare ce doreste din cele 2.

Pareri impartite? Da sunt copii in situatii tragice, adica au doar un parinte sau nici pe ala, si in cazul acesta ii greu de spus ca "sunt ambii parinti responsabili"... dar se gasesc exprimari, de ex. "ca sa apara un copil pe lume este nevoie de 2 "autori" ", na!
2 Consider incult, tampit, ipocrit, etc pe cine merita!
3" Probabil nu gandesc toti asa,... sigur singura nu faci nimic.

Tu: "Dacă ști că nu poți să întreți un copil nu-l faci"!
Eu: "Dacă știți că nu puteți să întrețineți un copil atunci să nu-l faceți!"
Măi fată... diferenta dintre noi era ca tu vorbesti la singular si de aceea te-am facut "singuratica". Singuratica pentru ca te vezi doar pe tine... acum ca esti sau nu esti singura, si ca ai familie si altele nu era nicidecum ceva ce a vrut sa intre in idea mea.
Si totusi este o greseala daca folosesti singularul...

"Si totusi este o greseala daca folosesti singularul... " probabil aici te referi ca daca folosesc singularul te referi ca sunt egoista :
"Singuratica pentru ca te vezi doar pe tine... ", da probabil asa este pentru ca am patit cam multe si am aflat ca nu se merita sa te gandesti si la altii, numai la tine si la persoanele dragi cum ar fi familia, probabil din acest motiv am devnit atat de egoista si materialista. Spunand ca in viata trebuie sa te folosesti de restul persoanelor pentru ca si ele se vor folosi la randul sau de tine. ( probabil gresesc, probabil exista si prieteni adevarati, dar nu am intalnit inca happy ) Totusi iti multumesc ca mi-ai explicat la ce ai facut tu referire si scuze ca am inteles gresit happy. Numai bine!

"Si totusi este o greseala daca folosesti singularul... " probabil aici te referi ca daca folosesc singularul te referi ca sunt egoista...

NNUUUUU! cred ca o sa ma zgariu pe față!
m-am referit strict la faptul ca un copil nu il faci singurăăăăăăă
singularul se potriveste aici: "Dacă ști că nu poți să întreți un caine nu-l cumperi"!

| fuzzer a răspuns:

Bine spus!

Si eu as alege banii!

Imi cer scuze sentimentalistilor, daca i-am deranjat, dar sentimentele se duc, sunt simple iluzii.

Doar in filme vedeti, "dragoste adevarata", si chiar daca nu e asa, nu stiti ce e in mintea partenerului/partenerei, iti spune ca te iubeste, ei ea/el, probabil e cu gandu la alta/altu.

Pace!

| NGheorghe a răspuns:

Dar de ce desparti? Ca sa ai o reusita in viata ta trebuie sa reusesti in amandoua planurile:
-planul social( sau viata sociala) in care trebuie sa ai un statut cat mai inalt si deci un venit cat mai mare, ca altfel orce proiect de activitate cat si orice proiect de vacanta cu tine seamana a profitorie... adica tu sa participi financiar cu cat mai putin sau deloc. Stii tu... lumea incepe sa se sature de paraziti si mai repede sau mai tarziu ii elimina. Si Parazitii scot in continuu cate un album nou. din acelasi motiv.
-planul familial, aici as remarca faptul ca nu poti sa traiesti sub acelasi acoperis cu persoane care prezinta pericol pentru tine, care creaza instabilitate si confuzie; Intr-un cuvant: boala. Banii intr-o familie nu sunt mai importanti decat sanatatea si educatia(scoala nu este o educatie competa, multi chiar si cu o facultate sunt "nimeni in drum" si "habar nu au ce drepturi au." )

-"sanatatea. asta nu o poti cumpara." Diferenta dintre boala si sanatate sta in doua-trei cuvinte explicative:
http://www.youtube.com/watch?v=KhDk4u3Mqt8

in acest videoclip cat si in altele ale ei, Crina Veres explica trecerea prin fazele finale ale cancerului dar poti sa-ti imaginezi ca s-a ajuns acolo pentru ca inca de la bun inceput "explicatiile" erau de fapt niste tampenii inoculate iar lumea se astepta sa nu se intample nimic. Iar nimicul a insemnat o condamnare la moarte in chinuri groaznice.
- "Insa am tot auzit persoane care spuneau ca nu stiu ce vorbesc," faptul ca tu nu stii, pentru ca ai varsta pe care o ai, nu este o problema. Problema ar fi atunci cand persoanele care ti-au spus asta, au o anumita varsta sau au deja o familie si nu stiu sa iti explice clar ce se intampla. Practic cei care nu vorbesc clar sunt persoane care fac pe proastele in timp ce asteapta ca tu sa faci unele greseli ireversibile, una ar fi sa produci bani si alte avantaje cu ajutorul sexului (ca asta inseamna sa iti "vinzi propria viata" - odata intrata intr-un anumit cerc de "măgari" atunci vei avea o viata dubla
- vei fi o "persoană sfântă" cu ce care nu te cunosc si tot ce vei stii sa spui ii faptul ca habarnai nimic si ca nu te intereseaza nimic in afara de filme.
- iar pe de alta parte vei fi mai rau ca ultima sclava cu cei din acel cerc de "prieteni"

"Dar de ce desparti? " am vrut sa aflu ce ar alege oamenii. Despart pentru ca pe aceasta lume uneori esti nevoit sa alegi. Cand eria mic oamenii te intrebau pe cine iubesti mai mult : pe mama sau pe tata? atunci probabil spuneai pe aman2, dar este gresit (cel putin din punctul meu de vedere), cu timpul te vei atasa mai mult de 1 fata de celalat si cu timpul vei spune pe mama sau pe tata ( strict parerea mea ). Si este o vorba Ai noroc la bani ( atunci stai prost cu dragostea ) sau invers. Daca stai sa te gandesti oamenii gandesc asa : daca acum este cald ei vor sa fie rece, "oamenii isi pierd sanatatea pentru a face bani, apoi consuma banii pentru a se face sanatosi " Probabil asa este si aici sau probabil aici unii vor nuami banii sau altii iubirea, daca ar fi sa aleaga (pareri impartite) happy. Cat despre faza cu : "dar sa nu credeti ca sunt atat de materialista incat as vinde propriam viata sau asa." am mentionat asta pentru a nu va imagina VOI ca sunt atat de materialista incat as face anumite lucruri urate ( din punctul meu de vedere) pentru bani, iar aici intra tot happy. Sa cersesti, sa furi, sa lucrezi cinstit, etc ( sa faci diverse lucruri, care sa fie aducatoare de bani ), ca sunt mai urate sau mai frumoase toate sunt niste surse de venit, din acest motiv am specificat acest lucru sa nu va imaginati ca as face orice pentru bani happy. Cand am spus BANI sau IUBIRE am facut referire la bani castigati la locul de munca (probabil la un birou ) din 24 in 24 de ore lucrate.

"Dar de ce desparti? "

sunt multe care nu le poti despartii, viata de minte de ex, ca viata este gratuita dar ea nu ar avea niciun sens daca oamenii nu ar avea si minte in cap ca sa se poata griji pentru ca sa nu o piarda!
Nimeni nu zice ca nu le poti desparti dar se pune intrebarea inversa: de ce sa le desparti? se mananca una pe cealalta?

" cu timpul vei spune pe mama sau pe tata " aha, aici era buba, eu sunt de partea cealalta adica ai mei au divortat si inainte tineam cand cu unul cand cu celalalt, in schimb acum nu ii vreau pe niciunul pentru ca degeaba au dreptate... C'est la vie! Vezi iarasi? in despartire nu au nici un "avantaj".

24 din 24? si de ce nu 8 din 24? 8ore somn, 8ore munca, si 8h timp liber...
o sa mori de la atata munca... sper ca wek-end-ul nu vei vrea sa il lucrezi ca sa ai si mai multi bani...

Ai scris mult si nu ai zis concluzia ta: bani sau iubire?

Stiu ca ar fi frumos sa le ai pe aman2. Insa eram curioasa daca lumea ar fi sa aleaga ce ar alege happy. Am spus cand am scris intrebearea ca dupa mine as alege banii pentru ca iubirea nu iti plateste datori, nu te intretine intr-un cuvant, nici spiritual macar, in intregime ( probabil inca nu stiu ce este iubirea adevarata si probabil cand o voi gasi nu voi mai gandi asa, desi ma insel ) happy. Probabil din acele 24 de ore as retrage 8 pentru odina si 4 pentru mancare, dus etc laughing) si probabil o ora pentru breakdance. Nu glumesc, nu stiu cum as organiza timpul, dar daca si cand voi avea un loc de munca o sa fie ca acum cu invatatul, sa las totul pentru invatat, probabil o sa mor cum spui tu laughing), dar eh este putin probabil sa mor, tot ce voi pati o sa fie sa dorm, da sa dorm corpul fiind epuizat o sa adoarma happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cam greu... daca ai parte de iubire si mori de foame nu prea iti convine, iar daca esti miliardar, dar nu ai pe nimeni in jurul tau pe care sa iubesti si care sa te iubeasca, tot e naspa!laughing
Dar...totusi, eu as alege banii (am propriile mele motive).
Si banii si iubirea sunt, zic eu, indispensabile in viata omului. Nu prea se pot inlocui una pe cealalta...happy
Banii tin de partea materiala, iar iubirea de cea spirituala, insa trebuiesc satisfacute trebuintele atat spirituale, cat si materiale, pentru o viata fericita!

| cosmina92 explică (pentru anonim_4396):

Daca ai bani vei fi inconjurat de oameni falsi, care se vor folosi de tine, dar si tu te vei folosii de ei, vei ajunge sa ii indragesti. Si totusi si sa nu au bani de nu ai ce face cu ei tot vor sta pe langa tine persoane care joaca teatru. Atunci nu e mai bine sa stii ca cei de langa tine se folosesc, dar macar esti constient de asta si pe viitor daca vei fi tradat ( desi este inevitabil ) nu vei suferi pe aceasta tema?

| anonim_4396 a răspuns (pentru cosmina92):

Da, ai dreptate, dar uneori, orice om isi doreste sa fie iubit sincer, nu doar pentru bani. Iubirea iti hraneste sufletul, iar banii, trupul.
Mie mi-ar fi foarte greu sa aleg...dar, deocamdata, as alege banii, mai ales ca, pana acum, nu am intalnit o persoana care sa ma iubeasca cu adevarat (in afara de familie), deci pot spun ca fara iubire poti sa supravietuiesti cat de cat. Dar cred ca mai grava ar fi lipsa totala a banilor.
Acum depinde de persoana. Sunt unele care daca au bani, nu mai au nevoie de nimic, nici macar de iubire. Si mai sunt persoane tot cu bani, care au parintii/copii/ iubit/a plecati foarte departe si ar da toti banii ca sa se intoarca la ele. In fine, alegerea dintre bani si iubire difera din cauza experientelor traite pana acum. Eu, la 16 ani, as putea mai bine sa traiesc fara iubire si sa am foarte multi bani.

Asta spun si eu cum am putut trai pana la 16, 17 ani fara iubire din partea unui iubit pot si restul vietii laughing ( cel putin asta spun in momentul de fata, probabil cand voi intalni iubirea ADEVARATA laughing) nu voi gandi ca in prezent, desi ma indoiesc big grin ), cat despre partea de inceput "uneori, orice om isi doreste sa fie iubit sincer, nu doar pentru bani." pot spune ca exista familia, desi probabil nu este la fel, dar totusi... Cat despre final cunosc si eu acest gen de persoane care au plecat peste hotare, cum se spune big grin, au revenit si din suma prea mica de bani aici castigata regreta ca a revenit in tara, desi aici are o familie happy ( probabil asta nu este valabil pentru toti ).

| anonim_4396 a răspuns (pentru cosmina92):

Da...asa cum am spus, depinde de caracterul fiecarei persoane si de nevoile sale. Eu, de mica am fost cam materialista si pot sa spun ca nu as putea sa traiesc fara banii... orice poti face cu banii; uneori, chiar si sanatatea o poti salva daca ai multi bani. Insa cu iubirea, cam mori de foame sau de boala daca nu ai si o situatie financiara "ca lumea" big grin laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heii.Iti inteleg opinia,insa eu as alege iubirea, eu un sentim unic si superb, insa viata este facuta cu cate putin din toate, si e adevarat ca atunci cand din iubire se va naste un copil si nu o sa ai bani sa ii dai de mancare iubirea nu o sa te ajute, dar e mai bine putin din amandoua.

Si daca putin este prea putin? Nu e mai bine sa ai un singur lucru, dar in intregime? eh lasa te induc in eroare laughing. Daca tu crezi ca asa este cel mai bine te sustin, pentru ca acest subiect este prea larg, atunci parerile find impartite happy Numai bine!

| Voidwithin a răspuns:

In momentul asta as alege banii.

| prizeFTW a răspuns:

Şi eu îţi susţin părerea pentru că şi eu sunt materialist deşi mama-mi trimite lunar din Anglia 5, 000 lire

| fuzzer a răspuns (pentru prizeFTW):

Chiar nu ne intereseaza cate lire iti trimite mama ta.
Fa-ti palat!

| prizeFTW a răspuns (pentru fuzzer):

Auzi ce-i cu atitudinea asta pe tine? Te-ai vazut si tu cu internet si comentezi sau ce? Ce hipster. ^.^ Probabil este doar gelozia,

Ai dreptate, sunt "gelos". Cum suna asta!

Nu, dar sincer vorbind, e cam penibil sa spui asta pe-o retea de socializare.
Suna de parca eu as spune, "mi-am cumparat chiloti noi", era doar un exemplu, pentru a intelege cele spuse.

Auzi crezi ca ma faci sa ma simt prost ca zici ca e penibil? Tu esti penibil cu toate comentariile tale care nu-si au rostul.Gata cu discutiatongue

Mersi de "compliment", esti super!

Am spus gata cu discutia;-J

Cum spui tu...

| Braunion a răspuns:

Ciorba de burta

| cosmina92 explică (pentru Braunion):

Uneori e buna, asta daca alegi burta laughing

| patriiiii89 a răspuns:

Este adevarat ca mai bine alegi banii, pentru ca daca ai bani ai si faima si iubire si tot ce ai nevoie. :* dar nu trebuie sa fii lacom si sa te gandesti ca daca esti un om normal acel om care te va iubi te va iubi pentru suflet, nu pentru bani.

| Biutzamagic a răspuns:

Buna,eu cred ca amandoua sunt destul de bunahappy

In primul rand, intrebarile trebuie sa fie mai scurte.In al doilea rand, primul rand.

| crazygirl03 a răspuns:

Ai zis ca daca ai bani ai orice vrei in afara de sanatate...dar pot sa ai bani si sa nu ai iubire.Sunt de parere ca nu poti cumpara iubirea.Mai bine sarac indragostit decat milionar egoist si rautacios pe care toata lumea il uraste happy Dar daca ai si bani si iubire e cel mai bine!

| cosmina92 explică (pentru crazygirl03):

Dar nu cred ca este foarte bine nici sa mori de foame, ce zici? big grin. Am argumentat mai sus de ce din punctul meu de vedere banii sunt mai importanti, insa iti respect parerea! happy

| abcdwxyz a răspuns:

Parerea mea este ca in primul rand trebuie sa ai iubire crede-ma bani nu aduc fericirea da iti vor aduce lucruri materiale multe dar inima ta va avea nevoie de iubire. iubirea cu care ai fost crescuta de mama ta de bunica ta. iubirea care o vezi intre tineri. Odata si odata vei vrea iubire crede-ma vei vrea o familie o casnicie frumoasa atunci cand totu se rezuma la bani pentru tine nu te vei putea bucura de nimic nici de un sot iubitor nici de copii tai pentru ca nu te vei multumi niciodata. app sunt fata si am 16 ani

| ShNySnYGer a răspuns (pentru abcdwxyz):

UP!

| cosmina92 explică (pentru abcdwxyz):

Nu se rezuma totul la bani, daca asta ai inteles ai inteles gresit, cu parare de rau. Iubirea oferita de parinti nu este acelasi sentiment cu iubirea oferita de un iubit, un barbat cu care iti vei petrece viata, pana la adanci batraneti. Daca nu ai bani, dar ai iubire tot te vei certa din cauza baniilor, daca ai bani, dar nu ai iubire nu vei fi multumit 100 la %, dar o sa fie mai bine. Cat desspre faptul ca daca totul se rezuma la bani voi vrea mai mult, mai mult, din punctul meu de vedere iar este corect, mereu trebuie sa iti doresti si mai mult de la tine, nu ma refer la iubire sau la faptul ca, trebuie sa cauti persoana perfecta " ", ma refer pe plan financiar si pe plan spiritual ( aici ma refer la faptul ca incerc sa imi corectez anumite greseli ). Asa vad eu lucrurile, asta este parerea mea. Nu te supara, daca am spus ceva gresit din punctul tau de vedere happy Am incercat sa ma rezum strict la persoana mea, sa nu vorbesc in numele altora, pentru ca probabil alte persoane nu vad asa lucrurile happy Numai bine happy!