| Ofiintă a întrebat:

Iubirea este doar o iluzie, o pasiune nebuna care pana la urma dispare...
Deacord?

Răspuns Câştigător
| LoveForShania a răspuns:

Nu, nu sunt de acordhappy
Într-adevăr,multe persoane nu găsesc persoana potrivită, și până la urmă se întâmplă ceva și totul dispare. Dar asta nu înseamnă că dragostea adevărată nu există.
Și până la urmă, dacă o ''dragoste'' a fost adevărată,nu dispare niciodată.
E eternă.
Pentru că pur și simplu, chiar dacă viețile voastre se schimbă, vă simțiți încă atras unul de celălalt.
E ca și cum ați fi doi magneți. Dacă între voi chiar a fost ceva, o dragoste chiar adevărată, încă există ceva acolo ce simțiți unul pentru celălalt.
Dacă nu, înseamnă că nu a fost nimic.

Pasiunea aia nebună care până la urmă dispare,îți spun eu, nu se numește dragoste. Pentru că probabil ceea ce spui tu nu e reciproc.

Și dacă e, și tot dispare, cum am mai spus, înseamnă că nu a fost nimic.

Oricum,probabil că și tu ai trecut prin ceva mai neplăcut,o relație mai dificilă, dar cum am mai zis, poate nu ai găsit persoana potrivităhappy
Nu poți să iubești așa pe cine vrei tu, e ceva ce vine din interior.Pur și simplu sufletul îți spune că ești atras de acel ceva și punct. Și dacă simte și respectivu' ceva pentru ține, trebuie să ''cooperati'' împreună. Și duuuuuupa mulți mulți ani împreună, poate nici atunci nu e chiar ''dragostea adevărată''.

Nu înțeleg persoanele care astăzi iubesc pe cineva, și stau cu el mă rog două trei luni, se despart iar apoi se ''combină'' cu altcineva, și spune că vai ce de îl iubește pe ăla.
Adică, mă rog, atât de fals să fi? Să n-ai suflet? raised eyebrows

Oricum, mulți trec printr-o viață și nu găsesc dragostea adevărată.

Pentru că ea nu se găsește la orice colț, din cauza faptului că nu trebuie căutatăhappy
Ea vine de la sine.
Cum am mai zis, doar dacă e ceva. Dacă nu, rămâi cu dragostea față de părinți și prieteni.

7 răspunsuri:
| deeadeea4you a răspuns:

Deacord.....ai foarte mare dreptate.

| Dhani a răspuns:

De acord

| Ardeuitecumarde a răspuns:

..Defapt,iubirea este un sentiment de atașare. Dar merge și cum ai zis tu happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

True,true...

| Ofiintă explică (pentru LoveForShania):

Ai foarte mare dreptate prin faptul ca iubirea adevarata ramane, niciodata nu se termina numai ca peste ani si ani invatam sa iubim altfel in schimb pasiunea este numai de moment " Traieste clipa si momentul" ( altceva numai conteaza). Nu poti sa ramai cu o asemenea persoana toata viata pentru ca unde exista iubire se mai afla intelegerea si respectul, daca astea ne lipsesc la partenerul pe care credem noi ca il iubim, nu se mai numeste iubire ci doar un fel a ne implini placerile (oricare ar fi ele).

Cum ai zis si tu ca foarte multe fete se combina cu unul sau cu mai multi baieti, dupa care se despart si spun ca-l mai iubesc, este o prostie pentru ca in momentul in care iubesti pe cineva incerci sa-l intelegi, sa te simti bine numai in preajma lui, nu sa-l paraseti si sa treci la altul.
Ei bine daca eu iubesc pe cineva nu voi trece la altul numai din orgoliu pentru ca nu voi fi cu nimic mai fericita, din contra voi fi mult mai trista gandindu-ma la persoana pe care il plac.

Multumesc de raspuns, chiar intelegi prin ce se evidentiaza iubirea adevarata, in compartie de mine happy, daca ai iubit sper sa fi fericita alaturi de el.

| LoveForShania a răspuns (pentru Ofiintă):

Mulțumesc foarte mult kiss
Sper că și tu să fi fericită pe viitor și nu uita, toate la timpul lor!
Poate că ai trecut printr-o relație nu foarte fericită,dar cum am mai zis mai sus, probabil că nu ai găsit persoana potrivită.

Da,e adevărat că nu poți rămâne cu o astfel de persoană toată viața,unde ai spus și de înțelegere și de respect, dar eu nu mă refeream la asta, vroiam să spun că indiferent de faptul că mai sunteți împreună sau nu, dacă chiar a fost o dragoste adevărată încă mai simțiți ceva unul pentru altul.

E că și cum ai avut un soț, și ai divorțat de el, iar acum ai pe altul și aveți o căsnicie fericită.
În orice caz, mai simți ceva pentru fostul, adică nu e ca și cum nici nu a existat pentru tine și doar a trecut și el pe acolo prin patul tău, încă mai simți în adâncul sufletului tău ceva pentru el.

Și nu uita niciodată, să nu te lași niciodată călcată în picioare.
Adică cum ar fi, să vezi că cineva stă cu tine doar pentru faptul că tu îl iubești sau pentru a-și îndeplini el plăcerile [ cum ai spus și tu ].

Mult noroc și ție și sper să fi fericită pe viitor, și nu uita să ai grijă de tine! >; d<

| Ofiintă explică (pentru LoveForShania):

Multumesc!