| Cristi1220 a întrebat:

Iubita mea(avem o relatie de aproape 6 luni, varstele de respectiv eu aproape 18 si ea 17)a decis sa ia o pauza de la relatia noastra, mai multe motive, in ultima vreme tatal ei a zis ca nu o mai lasa deloc sa aiba relatie, mi-a zis ca tatal ei o sa ii ia telefonul, ca nu o mai lasa afara CU MINE, asa normal probabil ar mai lasa-o, chiar daca ea mi-a zis ca nu prea mai are cu cine sa iasa, pentru ca s-a certat si cu anumiti prieteni si etc, si pe langa asta tot auzeam noi vorbe despre ea, ca e cu nu stiu cine, ca a facut ca a dres, ca au zis niste baieti de ea ca e nu stiu cum, stiti cum este in orice caz. Gura lumii vorbeste multe si incearca sa isi bage coada si ea mi-a zis ca vrea pauza asta. Ma omoara ca nici nu stiu de cat, nici ea nu a zis, dar mi-a zis ca mai bine asa si dupa sa fie bine decat sa ma blocheze peste tot si sa o terminam, eu sunt o fire mai emotiva cu ea in special, pentru ca o iubesc enorm si ma tot reasigura ca nu stiu ce ca asa am mai facut si in fostele relatii la care chiar am tinut, dupa ce luam anumite pauze era totul bine, acum multi si-au dat cu parerea si am auzit si eu multe. E treaba asta cu '' mna imi pare rau ba dar ''pauza'' cam inseamna despartire'', nu vreau sa aud asta sincer, poate este cineva pe aici care ma poate sfatui cu ceva, cum sa ma mentin bine pe durata acestei pauze, cat mai scurta sper eu, i-am si zis, daca o sa treaca un timp, sa iti dau mesaj sa vad? Si mi-a zis nu, lasa-ma pe mine sa dau, stiu ca ar trebui sa fiu mai rece si indiferent, eu asa sunt de fel, pana ma indragostesc de cineva si chiar nu mai pot sa ma gandesc la altcineva in afara de ea. Cu toate ca mi-a zis sa fac ce o sa faca si ea, sa ma concentrez pe mine, sa-mi ocup timpul cu chestii pe acasa, Youtube, tiktok etc, sa mai ies cu prietenii, dar pe mine ma sperie gandul ca nu o sa se mai intoarca sad imi este aiurea si ca liceele noastre sunt la 5 minute unul de altul si cateodata e inevitabil sa nu ne vedem, ca azi, ieri am vb sa luam pauza si azi dimineata am vazut-o...i-am facut cu mana ca i-am zis de la inceput ca nu pot sa trec pe langa ea de parca nu ne stim si mi-a facut si ea asa, a dat din cap...dar imi e foarte aiurea si nu stiu ce sa fac si cum sa ma adun, vreau sa fie totul bine sad Poate mai este cineva pe aici cu o situatie asemanatoare care poate oferi o vorba buna..multumesc anticipat

4 răspunsuri:
| Smolbean a răspuns:

Bună. Am citit tot ce ai scris. În primul rand îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Și eu am fost într-o situație asemănătoare. Aveam o relație și ai mei nu știau. Când le-am spus, a ieșit scandal. În asa fel încât m-au pus sa ma despart de el. În fine. Dupa câteva săptămâni, prietenul a decis sa luam o pauza. Nu știam de cât, în ce consta. Dar știu ca am tras de el sa ne împacăm, deși nu ne certasem. Pur și simplu nu mi vedeam viata fără el. A fost greu, recunosc. Dar după aproximativ 2 săptămâni mi-a trimis mesaj, ca vrea sa ne împacăm. Și alte bazaconii și dulcegării. Eu fiind foarte atașată de el, am acceptat. Toată treaba asta s-a înrăutățit. În sensul ca bănuiam ca are pe alta, nu mai ieșeam aproape deloc, când voiam sa vorbim pe video baga alte scuze. Și inclusiv la finalul verii eram împreună într-o excursie. Era lângă mine, ma ținea de mana, iar cu alta ii scria altei tipe. Și a doua zi s-a despărțit de mine. Deci sfatul meu e sa te liniștești și sa investighezi situația. Din ce spui tu, fata chiar pare sa aibă pe altul. Cercetează și vezi. Dacă va vrea sa va împăcati gândește te de 2 ori. O pauza aduce altele pe viitor. Deci grija mare! Sfatul meu, din experienta proprie, e ca în timpul asta de pauza sa ieși cu prietenii, sa faci tiktok, orice îți place ție și îți tine mintea ocupata, departe de fata aceea. Dacă va fi sa fie, veți fi fin nou împreună, dar dacă nu, aici se va termina. Lumea e plina de fete faine și serioase, doritoare de relații stabile, nu de joaca! Mult succes!

| Cristi1220 explică (pentru Smolbean):

Chestia cu tatăl ei oarecum o inteleg. asa a fost mereu, gândiți va ca o lăsa afara doar o data pe saptamana, și asa ne vedeam, tatăl ei i-a mai zis si inainte sa o termine cu relatiile dar cica nu a fost asa de serios ca acum, si mi-a zis de cate ori ii ziceam hai ca vedem noi ca eu intr-un fel îi cer să se certe cu taica su, si ca intr-un fel are dreptate chiar dacă e rau, Ca ea nu se mai gândește la scoala asa, i am, zis bun ne punem pe invatat te ajut eu, zicea vere eu ma cunosc pe mine nu o sa pot si etc, am auzit si de la cineva ca ma inseala de o sapt cu un baiat, alt băiat din grupul ăluia cu care ma înșela cica i-a zis unui prieten de al meu si el mi-a zis, i-am zis instant am vorbit la telefon, până la urmă a fost luat la răspundere si ala cu care cică ma înșela, ăla a zis ceva, ăsta care m-a informat pe mine ca ma înșeală să zic așa a zis altceva, a fost o chestie eronată si am decis amândoi sa nu credem, intr adevăr ea iese cu ala si inca o persoană sau doua, dar sunt din ăștia mici nici nu se compara cu mine, ăla e un țânc de clasa a 8 a plin de bube, nu m ar înșela pe mine cu unu ca ala, si cică ca de la faza asta ăla a zis ca nu o sa mai iasa si nici sa vorbeasca ca se simte aiurea sa audă vorbe d astea de el cat si de ea, e complicat dar vreau sa fie binee, mai ne certam si noi ca in orice relație dar ne era atât de binesad tin sa precizez si ca ea a avut o relație virtuală de un an in care a stat dupa un bombardier vai mortii lui, si i am, zis ca daca iti interzice taica tu sunt dispus si asa virtual sa fim până se, rezolva tot, ca eu chiar merit adică ai stat dupa prosti si eu care sunt mai bun si chiar tratez totul frumos si serios sa nu o faci pentru mine? Si a zis ca da dar nu mai vrea cu d astea virtuale etc ca e o pierdere de timp si regreta si ca a stat atunci cu relații d'astea virtuale. offf o mega harababură emoționalăsad

| raMLesS a răspuns:

Pai de-aia te-a si lasat, ca esti emotiv laughing) Vrea un barbat langa ea, nu o fata.
Daca n-ai altceva mai bun de facut cu timpul tau decat sa stai sa vorbesti cu ea, e de inteles de ce s-a plictisit de tine.
Fa-ti o ocupatie, un hobby, fa sport, invata... Daca ii scrii din 5 in 5 minute si ii raspunzi la mesaje instant, e clar ca te vede ca pe o persoana neinteresanta si fara farmec.
Ai 18 ani, nu mai esti copil, ar trebui sa ai si tu niste activitati, niste ocupatii.
Femeile te testeaza mereu, iar daca tu ca barbat devi emotiv de fata cu ea(te superi sau esti influentat de starea ei de spirit), o sa fii perceput ca un prieten si nimic mai mult.

| Aditu94 a răspuns:

Lasa timpul sa curga. timpul le rezolva pe toate. daca nu merge..nu forta.