Dar tu cine ești?
Preșul de la ușa lui?
"Nu poți fără el?"
Asta e. Îți meriți soarta.
Cine să te salveze dacă tu îl lași să-și bată joc de tine?
(sper să fi doar un troll trist)
In cazul asta este evident ca nu-i doar iubitul tau, odata ce se mai iubeste si cu altele, pe alte site-uri de socializare.
Da-i un sut in fund, sa dispara din viata ta, daca nu-i capabil sa te iubeasca si sa te respecte.
De fapt nu ai ce sa ierti, fiindca aste este curvar sadea si nu se va schimba niciodata.
Nu exita "nu pot fara el" ca-s milioane de babati pe lumea asta si tu nu poti sta fara un curvar, care-si bate joc de tine?
Hai sa fim serioase, ca numai o naiva poate sta dupa un curvar.
Ce sanse sa se schimbe daca el a zis clar ca vrea sa fie si cu altele si sa nu te bagi in treburile lui?!
A fost foarte clar. Vrea sa fie cu mai multe.Pe tine te tine de rezerva pentru ca stie ca te poate avea oricand nu ii ies alte pasente si are chef...
Il doare in cot de tine.Ce relatie consideri tu ca ai si cum poti spune ca este iubitul tau daca el se duce cu una si cu alta si iti spune ca vrea sa fie si cu altele?!
Blocheaza-l peste tot si gata!
Buna! Esti sigura ca este iubitul tau? Un iubit nu are un astfel de comportament. Ti-a zis pe fata ca vrea sa mai fie si cu alte fete si totusi te injosesti sa continui aceasta asa-zisa relatie?
Știi de ce pățești asta? Fiindcă meriți. Tu ești doar roata lui de rezervă. Măcar, dă-i un mesaj în care îi spui că ești gravidă. Cu el.
De ce nu poti fara el? Ti-ar lipsi bataia de joc? prostia lui? nesimtirea? ce iti lipseste mai exact din relatia asta?
-Cum îl cheamă?
-De ce nu poți fără el?
-Ești conștientă, că nu e normal ca să te înșele într-o relație cu atâtea fete, nu?
-Totuși, dacă îl iubești și n-ai ce face, decât să plângi și să te consumi, mai bine te obișnuiești cu ideea, ar fi mau ușor pentru tine, dacă accepți.
-Și eu am fost înșelat, aveam un coleg ce era gay, și am reacționat foarte urât, l-am hărțuit și l-am rănit. E ca un lup singuratic. Dar el m-a iubit și de asta îl doare acum. Din câte mi-ai povestit, reiese că el nu te prea iubește și cred că nu prea îi pasă, dacă pleci din viața lui.
-Știe că plângi și că suferi? Îi posibil totuși să îl rănești, că se simte vinovat. Off, ce nu îmi plac situațiile astea.
-Dacă te despărți de el, mai rău faci, că suferiți amândoi.
El nu suferă. Am încercat sa devin mai indiferenta și ne-am despărțit timp de o luna, nu i-am dat nici un semn și l-am blocat peste tot după care tot eu ca o proasta l-am căutat, iar el nici nu a vrut sa ne împăcăm aproape m-am rugat de el. El spune tututor ca ma iubește și sunt prima lui iubita serioasă însă faptele arată altceva mai bine renunț
De ce naiba îl tot ierți? Vă cuplați cu toți jegoșii care se folosesc de voi și după vă bateți joc de băieții care chiar vă iubesc.