Iubitul asta al tau parca ar avea 15 ani, pe bune. Eu cred ca este doar extrem de imatur, netrecut prin experientele vietii si cam atat. Sugerez sa nu iti pierzi timpul cu astfel de oameni, lasa-i sa se loveasca de realitatea vietii ca sa se poata maturiza odata cu trecerea anilor.
Nu este om serios! îi place să se joace cu tine. Plus ca te acuză de neadevăruri și te minte! Asta este cela mai grav într-o relație și căsnicie! Săte mintă omul care ți la el/ea cu Adevărat mai mult decât la ține însuți și săte mintă!
Nu nu-ți face răul nici înșelatul cât poate săte distrugă cu Adevărat un om ce ști sigur de tot, că te minte.
In primul rand, nu mai adauga persoane necunoscute la lista de "Prieteni". Ori sunt prieteni, ori daca nu-i cunosti, ii lasi exact asa: persoane necunoscute. Iubitul tau isi poate face oricand un cont fals cu care sa se "joace" cu tine.
In al doilea rand, iubitul tau, dpdv emotional, nu a depasit varsta copilariei.
Lasi de inteles ca tu esti studenta in alt oras iar el nu. Poate se simte complexat, sau cine stie. Insa comprtamentul lui lasa foarte mult de dorit.
Cauta-ti pe cineva mai matur emotional.
In al treilea rand, dar cred ca e cel mai important: din ce ai povestit pe aici cu telenovela voastra, tu esti cea cu probleme de control.
Stiu, nu-ti place sa citesti asta, dar uita-te mai bine la comportamentul tau. Mai mediteaza, mai gandeste-te daca nu cumva il hartuiesti pe iubitul asta al tau.
Faptul ca te blocheaza e un mecanism de aparare. Si se pare care motive omul!
Si tu ai nevoie sa te maturizezi!
De când ne-am împăcat, nu l-am mai controlat. Am renunțat la gelozie pentru că nu își are rostul. Am mers pe ideea că dacă vad ca tine la mine și face eforturi pentru mine, nu mă mai interesează altceva. El m-a blocat pe ceva ce nu e adevărat, poate doar sa nu ma mai viziteze, nicidecum nu l-am hărțuit. Bine, poate ca l-am sunat după de 100 de ori pentru niște explicații, deși nu mi-a răspuns... Dar am încetat.
Adriadu întreabă: