Nu e adevarat . Poate unu de 51 de ani sa se plimbe cu skeightboard'ul? . Si in plus nu are cum sa fie ala pentru ca justin bieber are vocea de un baiat de 15 ani.nu de 51 .
OMG logic ca exista , cunosc o fata care l-a cunosc in Germania .
Ce naiba , numai fiti atat de naivi ! ONN este canal de farse si parodii .
Mai... eu nu stiu ce sa zic. de voce nu este o problema. am auzit ca este un aparat care ii subtia vocea. pare prea adevarat. sau e trucat... nu stiu sigur dar acu ma dezamageste. eram un fan.
E fake filmuletu sunt videoclipuri pe net in primul rand cu JB si ii arata si corpu daca ar avea 51 de ani sa zicem ar avea corpu batran ce sa nu imi spuneti ca si facut si costum pentru corp? frate e fake si nu vb de voce dar sunt multe poze cu el si se vede ca este un pusti de 15 ani si cum zicea candva mai devreme este invidia pentru ca are multi fani
E fake! unu ganditi.va ca exista poze cu el si o poveste de. a lui de cand era mik 2.nu are corp de om de 51 de ani. 3.si.ar fi dat lumea seama de mult pentru ca paparazzi il urmaersc mereu. 4. nu avea km sa aiba vocea ca a lui. 5. omul din videoclip are 5'75 inaltime si jb 5'5 si 6. canalul ala e ONN nu CNN deci nu exista ONN... asta e dovada c e fake si fqt la misto ca sa ii cauzeze lui jb probleme;-j
Da cum se numeste melodia pe care o canta mosu ala(sau cel putin daca o canta el) in video-ul asta http://www.youtube.com/watch?v=Ae3hgb-phTI
Crezi ca mosu ala de 51 de ani poate sa aiba vocea lu justin bieber eu nu)) e o prostie))
anonim_4396 întreabă: