Esti intr-o situatie foarte dificila...Ai de ales intre prietena ta si tipul de care-ti place.
Daca as fi in locul tau, as alege baiatul de care-mi place, pentru ca prietenii m-au dezamagit si sunt sigura ca ar alege un baiat in locul meu.
Dar la tine poate e altfel. poate I ti-a fost mereu alaturi si te-a sprijinit.In situatia asta, nu ar trebui sa o tradezi...Ar trebui sa discuti sincer cu ea, sa-i spui care sunt sentimentele tale pentru M.Impreuna ve-ti vedea ce e de facut.
Succes :*
Cred ca trebuie sa fii sincera acum, caci cu cat timpul trece, cu atat situatia poate deveni mai grea/complicata.
Ii poti spune adevarul mai intai prietenei tale si sa vezi cum reactioneaza. De nu, poate este cazul sa renunti la unul din cei 2, caci sentimentele nu dispar de pe o zi pe alta. Eventual, ii pui pe amandoi fata-n fata cu reala situatie si incercati sa gasiti impreuna o cale de mijloc, daca exista.
Situatia de acum este consecinta faptului c-ai ales sa ramai in tacere prea mult timp.
Eu insa ma intreb daca tu si acest baiat M. erati asa deschisi, cum de te-ai trezit pur si simplu cand ei erau deja impreuna? Eventual, cum de prietena ta nu ti-a dat de banuit ca il place pe M., cum de nu ai vazut?
Si eu ma intreb ce sa fac ca imi place mult de un baiat din clasa si el cred ca o place pe colega mea (((