Te-ai gandit ca acel tatuaj va ramane toata viata pe pielea ta? Ce vei face daca o sa regreti si ai vrea sa scapi de el?
Eu zic sa te mai gandesti, iar pe parintii nu cred ca o sa le poti convinge sa le placa, sau sa fie de acord, daca nici pana acum nu au fost de acord cu faptul ca vrei sa te tatuezi.
La 18 ani vei putea decide singur dar si vei suporta consecintele faptelor tale.
Gandeste-te cum o sa arati la 80 de ani cu acel tatuaj...
Mai bine asculta de parinti...
Daca faci 18 ani te duci iti faci tatuajul si gata... nu mai au ce face dupa
E corpul tău, nu e cazul să le ceri voie. Atâta timp cât tu eşti sigur că asta vrei, eşti sigur de tatuajul pe care vrei să ţi-l faci şi înseamnă ceva pentru tine, nu contează părerea altcuiva.
Asculta-ma...
La un momentdat din viata ta vei regreta pentru aceasta decizie.
Eu iti propun sa te gandesti bine, sa mai citesti parerile celor care poseda unul. Inteleg ca vei arata poate "smecher" pentru unii colegi sau prieteni, dar gandeste-te la oamenii cu coloana vertebrala. Va fi un motiv de judecata.
Inca ceva. Cand vei dori sa te angajezi si vei avea un tatuaj, automat angajatorul isi va crea din prima o parere proasta despre tine. Oamenii acestia nu par seriosi. Asta o stim toti.
Te rog, mai gandeste-te! Sarbatori fericite!
Ca sa il faci doare putin, ca sa il scoti doare tare si nu cred ca mai ramane zona pe piele la fel.
Vrea sa fie ca ceilalti si sa intre in rand cu cei care au tatuaje.
Daca devine la moda sa ne aruncam de pe bloc toti sa ma arunc si eu? Sau sunt diferit si exclus din cercul de prieteni pentru ca raman in viata?
E corpul lui, daca el vrea sa-si faca un tatuaj si stie ca nu o sa-l regrete e fix treaba lui.
Si asta cu moda e foarte discutabila, au fost atatea cacaturi la moda si turma a fost asa fericita. Cel mai borabil exemplu fiind colantii. Bineinteles ca ce e mai nonconformist pentru Romania e privit cu ochi rai.
" si turma a fost asa fericita".
Superb ai spus, dar daca trece moda tatuajelor ce face ca nu se poate dezbraca de tatuaj...
Ii recomand un tatuaj semi permanent daca tot nu ne intelegem ca peste 6 luni sa dispara si odata cu acesta poate si ideea de a mai avea altul...
De regula cand te gandesti sa-ti faci un tatuaj nu e ceva care vrei sa dispara, eu de exemplu voiam sa-mi tatuez " Smile " scris de mana si nu m-ar fi deranjat sa am toata viata asta pe incheietura, tinand cont ca eu ma plictisesc cam de orice si vreau schimbare, dar cum sunt iepuras fricos si nu ma incanta niste ace nici macar in epiderm dar apoi in derm am zis pas.
De ce ti-ai tatua un smile cand tu te plictisesti de orice?
Ai lipsa de pozitivitate, straduieste-te sa vezi partea plina a paharului mereu.
Razi, razi razi, zambeste mereu, si oricand ai ceva de facut, gaseste-ti talentul si exploateaza-l. Poate te pricepi la dans, sau la pictura, sau esti actrita buna, nu crezi?
De unde o sa stii vreodata daca nu incerci?
In biblia veche (200 ani vechime) scrie:
"Munceste sase zile pe saptamana si fa-ti lucrul tau iar a saptea te odihneste"
Adica muncesti 6 zile pe saptamana la locul de munca si in paralel fa-ti lucrul tau adica descopera-ti talentul tau..., iar a saptea te odihneste.
Vezi ca nu esti asa fricoasa cum crezi.
Esti femeie, o data pe luna ai durerile menstruale,
Iti pilesti unghiile si te dor de nu mai poti,
In situatii extreme esti mai calma ca un barbat si ai mai multa putere.
Femeia in viata este mai chinuita ca un barbat si invatata cu durerea.
Eu nu ma pot gandi la o durere pentru noi barbatii cum este la voi nasterea pe cale naturala...
Esti puternica si nu sti pentru ca iti creezi singura blocaje in minte.