Ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?!:O Cate evenimente am pierdut intr-o singura seara! Sa-mi fie rusine!
Leonidas Stapanul? Nu prea cred.
Francisca complice?
Cred ca incep sa aberez.
Hey cei care nu cred sa se uite pe youtube sau sa astepte! Asteptati sfarsitul si o sa vedeti ca Leonidas este stapanul. Si Francisca complicea lui din cate am aflat din raspunsurile voastre.
@ Belinda. dupa toate intrebarile care le-ai pus, mai mult de 12 ani nu ai, dar am sa iti raspund si la aceasta intrebare.
Leonidas (gradinarul) este stapanul. iar Sebastian si Valentina sunt cameleonii, si Francisca de cand a aflat ca Valentina si Sebastian au de a face cu Stapanul, de atuncia Francisca stie totul.
Si da. sunt complici, de fapt erau, ca s-a terminat filmul.
Bafta, si nu mai pune intrebari asa prostesti!
Da, el este stapanul si francisca este complicea lui ...pe youtube gasesti toate episoadele
Gradinarul nu este stapanul, stapanul vrea sa il umileasca pe tatal lui Sol iar gradinarul vrea sa il inchida. Eu cred ca Leo a fost prima dragoste interzisa a lui Francisca, de asta o apara atata pe ea si pe Sol. Si daca ai fost atenta aseara cand Francisca era la oglinda a aparut imaginea primei dragoste a ei, si semana cu Leo doar ca mai tanar. Deci eu asa cred .
TraficantaDeSentimenteRoz asta ai visat? )
Cum sa fie Leonidas prima dragoste a directoarei? )
Deci... Leonidas ESTE stapanul > acesta este TATAL primului iubit al directoarei. De aceea Fancesca stie ca el este stapanul si este intr-un fel complicea lui deoarece amandoi vor ca Augusto sa plateasca pentru tot ce face si tot odata Francesca vrea sa se razbune ca Augusto s-a bagat intre ea si fiul lui Leonidas.
Elenastoica9 întreabă: