De obicei baieti bruneti au barba, cei blonzi rare sanse pana pe la 25 am eu un fost coleg de gradinita care e blond si nu are deloc par pe fata la 21 de ani
eu la 21 ce pot spune,ma pot lauda cu un cioc geneors, si o mustata micuta si firava.
Joaca-te cu lama mereu pe fata, iti va creste si eu eram nemultumit de barba(inca sunt)dar... uneori nu am chef sa ma barbieresc nici sa ma bati mai ales ca dupa barbierit ma irit ca dracu(dau in raspar, daca nu dau nici nu ma barbieresc calumea, ramane par )
Asteapta, la unii apare mai devreme la altii mai tarziu, depinde pe cine mostenesti.
Probabil la tine va aparea mai tarziu ( peste 2 - 3 ani ).
Ce intrebare . Nu avem cum sa stim. Fiecare se dezvolta in felul lui -.-.
Depinde.Aveam un coleg care la 18 ani avea aproape barba intreaga, stiu si baieti care nu au avut aproape deloc pana la 22-23 de ani.Presupun ca depinde si de genele tale, incearca sa-l intrebi pe tatal tau.Hope I helped
nu la toti le creste barba tata are 48 ani si inca nu are barba nici mustata dar
varu meu are 20 si are deja barba (DAR SIO TUNDE )
"inca" mai asteapta sa-i creasca barba? Tatal tau este span.
Nu conteaza culoarea parului, ci nivelul testosteronului, tu mai asteapta. Daca vezi ca nu-ti creste nici macar un cioc, inseamna ca esti shemale
Doar prima parte iti era tie adresata, am uitat sa mentionez numele.
anonim_4396 întreabă:
هوراس întreabă:
Darius50boss întreabă: