| XatomisX a întrebat:

La cati ani imi da si mie barba? ca am 18 si am doar mustata si foarte putina laughing?

14 răspunsuri:
| jaka000 a răspuns:

laughing nu la toti le creste barba tata are 48 ani si inca nu are barba nici mustata dar
varu meu are 20 si are deja barba (DAR SIO TUNDE big grin)

| MasterOfDisaster a răspuns:

Ce intrebare laughing. Nu avem cum sa stim. Fiecare se dezvolta in felul lui -.-.

| JustRoxanne a răspuns:

Nu exista o varsta anume. La fiecare persoana in parte e diferit...winking

evenso
| evenso a răspuns:

Asteapta, la unii apare mai devreme la altii mai tarziu, depinde pe cine mostenesti.
Probabil la tine va aparea mai tarziu ( peste 2 - 3 ani ).

| iKivy a răspuns:

Nu este o varsta anume laughing eu am 14 si ma rad

| XatomisX explică (pentru iKivy):

Tu esti brunet eu sunt blond laughing blonzii nu prea au barba

| iKivy a răspuns (pentru XatomisX):

laughing

| CandyTetris a răspuns:

Depinde.Aveam un coleg care la 18 ani avea aproape barba intreaga, stiu si baieti care nu au avut aproape deloc pana la 22-23 de anitongue.Presupun ca depinde si de genele tale, incearca sa-l intrebi pe tatal tau.Hope I helpedhappy

| Lysander a răspuns:

Îţi dau de la mine puţină...plăteşti bine? thinking

| Liviu a răspuns:

De obicei baieti bruneti au barba, cei blonzi rare sanse pana pe la 25 laughing am eu un fost coleg de gradinita care e blond si nu are deloc par pe fata la 21 de anihappy
eu la 21 ce pot spune,ma pot lauda cu un cioc geneors, si o mustata micutarolling on the floor si firava.
Joaca-te cu lama mereu pe fata, iti va crestewinking si eu eram nemultumit de barba(inca sunt)dar... uneori nu am chef sa ma barbieresc nici sa ma bati happy mai ales ca dupa barbierit ma irit ca draculaughing(dau in raspar, daca nu dau nici nu ma barbieresc calumea, ramane parsad )

| motolo9ve a răspuns:

Depinde de fiecare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru jaka000):

"inca" mai asteapta sa-i creasca barba? Tatal tau este span.
Nu conteaza culoarea parului, ci nivelul testosteronului, tu mai asteapta. Daca vezi ca nu-ti creste nici macar un cioc, inseamna ca esti shemale big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru jaka000):

Doar prima parte iti era tie adresata, am uitat sa mentionez numele.

| BubuLina999 a răspuns:

Blonduleee..parca aveai 17 anirolling on the floor

Întrebări similare