anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce varsta a-ti cumparat primul prezervativ? laughing eu am 18 ani, si nu stiu de ce, dar imi e cam rusine sa ma duc sa cumpar >:"

Răspuns Câştigător
| RXN a răspuns:

Cand mi-am inceput viata sexuala, am cumparat si prezervative.
Du-te la o farmacie mai laturalnica, nu una din centrul orasului si cumpara. Farmacistele exact de tine nu mai pot...Nu esti nici primul, si nici ultimul care-si cumpara prezervative.Iti dau si detalii si sugestii daca le intrebi frumos.laughing

8 răspunsuri:
| Leonard08 a răspuns:

Fa ce fac si eu...Te duci in mini-marketuri, iei produsul de pe raft, te duci cu banii in mana, il platesti fara sa zici nimic si pleci.

| saku970 a răspuns:

Pai n-am incercat in viata mea...si nici nu o sa incerc,sunt fata si mi se pare normal ca baiatul sa il ia, dar oricum ce vroiam sa zic, daca tie rusine sa cumperi atunci nu mai face sex...foarte simplu happywinking

| Nolkyz a răspuns:

Cred ca pe la 11-12 ani, dintr-o farmacie. avea un pusti o inghetata intr-o forma mai... ciudata, si vroia sa puna prezervativul inghetatei, numai ca ii era rusine sa mearga in farmacie, asa ca m-a rugat pe mine laughing

| wannabe a răspuns (pentru saku970):

Multumesc pentru parerea ta de bobocel de liceu.
daca vrei sa devii calugar, sau sa iei BTS sa nu-ti cumperi vreodata prezervative.
orice fiinta are functia nativa de a face dragoste.
maturizeazate.

| saku970 a răspuns (pentru wannabe):

Hei...chiar sunt boboc de liceu laughing si m-am maturizat si de asta cred ca este mult prea normal ca baiatul sa i-a prezervativul, eu fiind fata, daca nu ai inteles aceasta parte happy

| Lace a răspuns (pentru saku970):

Chiar ai dat un răspuns stupid. Eşti crescută de comunişti?

| saku970 a răspuns (pentru wannabe):

Aaaa.da uitasem...maturizarea nu consta in sex! Ea consta in gandirea rational, formarea personalitati, atunci cand te maturizezi renunti la egoism si orgoliu si tot asa...mda maturizarea nu consta in cumpararea prezervativelor!

| Karbox a răspuns (pentru saku970):

Se vede ce matura esti. Inca scrii incorect. Cum ti se pare "Formarea personalitati". Corect e "Formarea personalitatII" cu doi de "I".

Halal maturitate! Macar TACI!
A..si cred ca un matur nu intra pe TPU si raspunde la intrebari de genul asta.

Am ieşit.