| MrrLove a întrebat:

La ce varsta credeti ca este bine sa am primul iubit?
PS. am 14 ani.

Voi la ce varsta ati avut primul prieten, iubit? :*

26 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună Nico, ești c am micuță ca să ai iubit nu crezi? M ai așteaptă cîtiva ani, momentan ai școala, după poate faci un liceu, o facultate, iubitul poate să m ai astepte pînă după 18-20 ani incolo, dar cel m ai bine ar fi să ai direct soț, la vîrsta cînd vei decide să te măriti.

| dEnniiiii a răspuns:

Heya Nicoleta. Pai...depinde de tine. Primul iubit e ceva special. Sau mai bine zis prima iubire, primul sarut si asa mai departe. Si eu am tot 14 ani. Eu am avut primul iubit la 12-13 ani.
Nu exista o regula ca sa zic asa care sa spuna la ce varsta sa ai un iubit. Totusi ar fi indicat dupa 13 ani. Deci la varsta ta e bine...e ceva normal.

| MrrLove explică (pentru CristiDinBucuresti):

Stiu ca sunt inca mica dar ma gandeam ca la 16-17 e in regula, de asta am vrut parereri.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru dEnniiiii):

Mama mia ce lume trăim,

| JosePpPp a răspuns:

Te-ai arde; 3?

| Karlitta a răspuns:

Din ce in ce mai multe intrebari dinastea.Concluzia? Se mareste numarul de fetite care vor...scarpinate.Stai cil, Tedy te iubeste.Dar oricum...tu decizi. Daca nu ti.o iei de la mami fa ce vrei.

| Zuzu_Aurik_1993 a răspuns:

Pe la 16 ani cred ca e ok insa nu trebuie sa il pui pe primul plan pe el, scoala trebuie sa fie prima ta grija. Nu e bine nici sa iti faci primul iubit de la 18-19 ani deoarece te poti indragosti rau de tot si nu sti cum sa reactionezi neavand exeprienta. Succes

| MrrLove explică (pentru Karlitta):

Ma lasi? rolling on the floor nu ma lua tu cu Tedy ca si eu folosesc fraza asta si le-o zic multor fete. nu am zis ca vreau iubit!winking am zi la ce varsta ar trebui!

| Karlitta a răspuns (pentru MrrLove):

Ooo bun bun...Deci nu esti vreo copilita cu mintea.n colturi.Bravo tie!

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru Karlitta):

Eu am avut prima iubita la 17 laughing) deci se poate si mai tarziu

| dEnniiiii a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Da,da.....stiu. Ma rog, daca te referi la ceea ce am zis pai un lucru sa fie clar: eu nu's ca restul copilandrelor fara minte. Da, l-a inceput poate nu am fost constienta de prea multe dar nah, daca nu dai cu capu nu inveti. Chiar si acum am un iubit, dar asta nu inseamna ca nu imi vad de scoala si altele.

| pvg a răspuns:

Sincer eu cred ca trebuie sa ai un iubit/a de la 17-18 ani in colo dar nu te opreste nimeni sa iubesti si sa fi iubita pana atunci!
o zi/dimineata/seara/noapte BUNAhappy

| irina20 a răspuns:

Cam 14-16 ani ar fi varsta primului sarut.Nu e o regula, poti astepta o sa ai timp de iubiti.Cu cat timp vei fi mai matura cu atat mai mult va tine relatia.
Primul meu iubit(adevaratbig grin)a fost la 16 ani, si inca mai suntem impreuna avand 7 ani de relatie.

Răspuns utilizator avertizat
| Mïcheline_Mia_1994 a răspuns:

Te sfatuiesc sa nu ai iubit pana la 18 ani! deoarece te vei obisnui cu acest stil de a avea pe cineva, si odata ce ai avut unul, vei mai avea altul, si inca unul ..si tot asa!
Nu cred ca e tocmai ok pentru o fata sa umplu o lista lunga cu baieti, corect?
Deci sfatul meu este sa te feresti de asta muuul timp!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Dupa 18-20 de ani incolo e bine, atunci esti mai coapta la minte, vezi altfel lucrurile, termina o scoala mai intai, apoi ai timp.
Te pup!

| Maxim96 a răspuns:

In dragoste varsta nu conteaza.

| JiTerra a răspuns:

Eu zis ca 15-16 ani ^^
Primul meu iubit.thinking la 14 ani o fost cu unu.dar nimic serios..nu te grabiwinking mai bine astepti persoana potrivita ^^

| Anaad a răspuns:

Nu exista o varsta standard la care 'este bine' sa ai iubit. E ceva ce depinde foarte mult de individualitate fiecaruia. Daca tu esti o fire mai retrasa, timida sigur ca vei simti mai tarziu nevoia sa faci acest pas. Either way, trebuie sa faci mereu doar ceea ce simti. Asa sigur nu vei regreta si nu iti vei imputa ca ai trait dupa reguli.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primul sarut e ok, "iubit"? nu vad ce iti trebuie la 14 ani, e aiurea.

| Brânduşa99 a răspuns:

Dutee bai de aici..Eu primul iubit l-am avut in clasa a 4. Tu stii ce smecher e? Nu e draga mica, stai calma..Eu acum is in a 7a...E super frumoasa senzatia, sa ai un iubit, sa te saruti ...Frumusetile vietiii.E ok sa ai iubit, dar pe primul loc, sa fie scoala..Conditia asta mi-au pus-o si parintii mei.TE pup.Bafta! Funda?

| MrrLove explică (pentru anonim_4396):

Chiar nu intelegeti. am spus ca am 14 ani doar ca sa stiti. nu vreau prieten de acum. am intrebat la ce varsta este indicat straight face

| mimiwewem a răspuns:

16

| teo6dia4c99 a răspuns:

Eu cred ca te-ai referit mai degraba la a avea un prieten, un baiat care sa te tina de mana, sa te asculte, sa te inteleaga, sa te ia in brate si poate sa te sarute la un moment dat.
Parerea mea e ca e ok la varsta ta happy. Consider ca pe la 14-15 ani trebuie sa ai un prieten mai serios, cu care sa te si saruti. Dar si pana atunci, sti. dragoste de copilasi. Gen copii de 10-11 ani care se tin de mana si se plimba. Mie mi se pare ok. happy
Eu am 14 ani si nu am avut pana acum prieten si sa fiu sincera nu am simtit nevoie.

| inimatharece a răspuns:

Paii eu prmul iubit l-am avut la 12 ani deci... nu conteaza varsta sa fii asa mai matur.

| Triboi_Marisha_1997 a răspuns:

Salutare,eu cred că este normal să ai iubit de la vârsta de 17-18 ani.
Baftă pe viitor ție și tuturor, pupici.

Întrebări similare