| Micaela39 a întrebat:

La ce varsta e bine ca o fata sa-si piarda virginitatea?

Răspuns Câştigător
| xxcxxcxx a răspuns:

Nici chiar asa laughing zic doar ca daca e sa aleg intre doua fete la fel de frumoase si la fel de dragute cu aceeasi varsta insa una e virgina si una nu este. As alege-o pe cea virgina. Insa majoritatea fetelor trecute de 18 ani si inca virgine sunt ori urate tare tare, ori au o secta religioasa dinaia fanatica, ori are probleme cu ceva. O fata normala cu toate prunele in straita' face dragoste la 16-17 ani in sus.

9 răspunsuri:
| xxcxxcxx a răspuns:

La o fata nu ii sta urat sa fie virgina. Rar gasesti o fata peste 17 ani virgina. Eu iti recomand sa te abtii pe cat posibil!

| alexadeea a răspuns:

Pe la 20 de ani, dar, la noi in tara, e posibil si la 12 ani! Da logic.

| TheDarkQeen13 a răspuns:

Dupa 20 de ani.

| OnlineZ a răspuns:

Micaela draga cred ca virginitatea e bine sa ti.o pierzi nici la o varsta frageda insemnand 13.14.15 dar nici tarziu insemnand 20.21.22 etc. Corpul are nevoie la un momentdat de schimbarea asta nici devereme si nici tarziu la momentul potrivit. Altfel hormonii incep sa isi faca de cap. Parerea mea este ca nu conteaza cand iti pierzi virginitatea ci cu cine.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru xxcxxcxx):

Recomandă fertilizarea in vitro mai bine. În rest, abstinență!

| IrinaAndreea a răspuns:

La 18-20 mi se pare cel mai ok.

| LonelyLoner92 a răspuns:

La o femeie cel mai bine pentru ea e sa isi piarda virginitatea de la 22 de ani in sus.

| BiuL a răspuns:

18 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru xxcxxcxx):

De-ai fi în fața mea, te-aș plesni. Ce contează dacă e virgină sau nu? Virginitatea salvează copiii din Africa?