Rey...se cheama mononucleoza de fapt,si are tratament,nu antibiotic, ci cu(,)calmante de dureri, acolo la maturizare erau 2-3 ani, si de "marfa de mana a 2-a"nu comentez.de cand sunt femeile obiecte ce pot deveni second-hand?
Nu e o regula, da` acum nu te apuci de la 10 ani sa ai prieten ca nici nu stii pe ce lume traiesti la varsta aia . In jur de 13-14
Nu cred ca ar conta varsta asa mult! Mai important e cum e prientenul care ti l faci si aici ma refer la caracter, personalitate etc...
Eu am avut de la 8. ) da ma rog.;-j nu a fost serios. ii trageam cate un pupic pe obraz. ) daca tie iti place de vreun baiat si lui de tine. :d puteti fii impreuna.
sper ca te-am ajutat. :*
La fete... mai rapid ca se maturizeaza cu aprox 4 ani mai rapid ca baieti, dar nu ca e bine ci asa e modelu. Parerea mea e ca nu trebuie graba adica acum pe la 12-13 deja... fara floare multe, dar pe la 19-20 daca vrei ca poate(sanse cam de 20%) sotul sa te aiba virgina, si sa nu se gandeasca noaptea, nervos ca sta in pat cu o,, marfa de mana a2-a''(cel putin)
Si la faza cu sarutul e cam riscant ca prin sarut se ia epstein barr(boala sarutului) care nu are tratament.
Cand simti ca cel pe care l-ai gasit este cel care te completeaza.
Dar nu mai devreme de 13-14 ani
Atunci cand esti tu pregatita si te simti indragostita cu adevarat! Si daca parintii iti permit. fundita :X plzz