| Cryss2002 a întrebat:

La facultatea de Informatica sunt si alte specializari in afara de programare?

4 răspunsuri:
| didina6850 a răspuns:

De ce altceva ai vrea sa faci informatica?

| Cryss2002 explică (pentru didina6850):

Pai mi-ar placea sa fac coperte pentru reviste( nu neaparat) mai exact chestii legate de design pe calculator.

| Cryss2002 explică (pentru didina6850):

Pai mi-ar placea sa fac ceva legat de design pe calculator. De exemplu pentru reviste cum sunt fel de fel de imagini si fundale sau chenare speciale, coperte... Daca nu exista o facultate anume poate este o scoala sau niste cursuri big grin.

| didina6850 a răspuns (pentru Cryss2002):

.da. din cate stiu eu, in Romania nu exista facultate cu sectiunea Web Design, cel putin nu facultate de stat. Nici de vreo facultate particulara nu am auzit, da e foarte probabil ca una particulara sa nu fie recunoscuta in strainatate. Cel mai apropiat ar fi sa mergi la o facultate de Arte, la sectiunea Design, unde cu siguranta vei avea si ceva curs legat de web la un moment dat. Mai sunt si scoli de genu, dar nu stiu daca poti avea incredere: http://www.it-academia.com/ITAcademia-Design-and-Multimedia-Department_510 Si la facultatile de informatica la noi in tara, poti sa faci cam programare si mate. Nu prea au de a face cu ce vrei tu. Decat daca vrei sa inveti programare, si dupa faculta sa te orientezi si sa te adaptezi tu singura.