| mm_2126 a întrebat:

La ineput nu imi placea deloc de justin bieber, dar am ascultat melodiile lui de multe ori si a inceput sa imi placa f mult, apoi m-am uitat si la mi multe poze...si simt ca m-am indragostit, simt ca il iubesc... ce pot face? imi vine sa plang de fiecare data cand ma uit la poze sau vad videoclipuri. ce pot spune mai mult decat I LOVE JB!

40 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

NU poţi face nimic. V-aţi îndrăgostit de ce? De un copil care cântă? Înţeleg că sunteţi fani până într-un anumit punct dar deja devine obsesie. Oricum dacă Hanna Montana sau cum i-a zice ar fi băiat, toate eraţi îndrăgostite de ea. Nu vă înţeleg.

| Elena1234456 a răspuns:

Toti am fost sau suntem indragostiti de un star, e ceva normal big grin.

| oz a răspuns:

De asta nu ascult eu justin bieber, nu ma uit la poze cu el. Mi-e frica sa nu ajung sa il iubesc...nu de alta dar sunt baiat.

| NUUSTIU a răspuns:

Gandeste-te ca el e o vedeta, traieste in alta tara ar fi bine doar daca l-ai admira, ok inteleg daca ar fi vedeta ta preferata ar fi destul de bine dar pur si simplu nu ar trebui sa te indragostesti de o persoana pe care nu ai vazut-o in realitate niciodata ci doar in poze nu stii care e personalitatea lui si nu ai cum sa il intalnesti... Te sfatuies sa numai plangi pentru ca nu ai de ce... sper ca te-am ajutat macar un pic. Bafta! [numai plange!]

| basexcu a răspuns:

Omg laughing cati 13 ani ai?

| iSunnyAle a răspuns:

Pai majoritatea fanelor JB sunt indragostite de el. ce poti face? te uiti la poze.asculti melodiile lui...sau incearca sa il uiti asa cum am facut si eu happy Cred ca tuturor fetelor ne place JB dar. nu avem ce face... putem doar sa na uitam la poze si videoclipuri cu el. Altceva nimic. din pacate rolling eyes

| Tigrilă a răspuns:

Mda un justin fever. ba nu am nimic cu baiatu e ok, asc niste melodi tot daca sunt baiat! se imbraca bine imi place parul lui happy vocea e ok! asc ce vreau nu ca toti cocalari si piti care combina salam + soia! o sa iti treaca happy asc des si o sa te plik happy

| Tigrilă a răspuns:

Numai visati la justin bieber el e ocupat...eu sunt liberoh go on

| AnneMarriie a răspuns:

Pai.si mie imi place de jb da nu asa tarehee hee
e dragutbig grin
dar. el e o vedeta.si niciodata nu se uita la fete obisnuite
am citit despre el si viseaza la rihanna laughing
dar ocum sper sa te intalnesti cu el:X
sper ca te-am ajutathee hee

| VisezInNonCulori a răspuns:

Surioara, sunt in aceeasi situatie ca tine laughing dar numai ca mie imi placea de la inceput. pai cam singura solutie sa ii arati asta. ar fi sa iti faci niste postere gen '' JUSTIN BIEBER - LOVE ME - BUY IT ON I-TUNES '' si sa le lipesti pe strada, fa asta cu o colega, si filmati-va dupa aia puneti pe youtube... sunt multe fete care au facut-o si justin le-a multumit intr-un interviu ca l-au ajutat sa devina 1#. big grin pai...sa te duci la un concert cantat de el. Daca ai voce ai putea sa postezi pe youtube si poate te sponsorizeaza. umm sau poti sa plangi dupa el cum plangea fetita aia cody rolling on the floor pan` la urma a ajuns sa o cunoasca straight face ce ciuda imi e straight face ma apuc pe plans si eu. Bafta big grin

| kayla a răspuns:

Si eu ma indragostesc de vedetelaughing
sa fim seriosi nici macar nu stii cum e el cu adevarat, el nici nu stie ca eu sau tu existam
eu cred ca o sati treaca
poate ajuta sa asculti alta muzica

| mamarutza1 a răspuns:

laughing Este ceva normal! Si mie imi place de Justin dar nu inseamna ca il plac ca pe. un prieten ( iubit ) adica imi plac melodiile lui si ochii lui expresivi dar nu inseamna ca il iubesc! Daca iti place ceva la o persoana adica numai un singur lucru nu inseamna ca o placi! Poate tie iti place doar cum canta si cum arata dar la suflet nu il cunosti si poate daca l-ai cunoaste nu ti-ar mai placea asa de mult! Intelegi ce vreau sa zic?

| NiiyA a răspuns:

Te inteleg fato si eu sunt inebunita dupa el si il iubesc doar ca nu avem ce face. Uite ce poti face http://www.petitieonline.ro/petitie-p12665050.html si poate o sa vina in romania ca sa il vedem.eu ii ascult muzica si iau din reviste postere cu el. Daca te ajuta cu ceva am Hi5 lui, facebook, twitter lui. Daca vrei.Nu mai plange chiar si daca mie imi vine sa plang.fii vesela si semneaza petitia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Idem la mine
succes sal intalnesti intrum interviu spunea ca vara asta viene in turnru in europa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai facut o mare greseala ca te-ai indragostit pentru ca nu sti cum este in realitate.Eu am fost indragostita lulea de el dar, cand l-am cunoscut si am stat de vorba cu el nu este asa ca si pe monitorul calculatorului sau la televizor este cu totul alcumva.CONECTEAZAMA DACA VREI PE ID:ROXI_GIULIA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok sunt de acord cu tine asa patesc si eu cateodata cand ma uit la el simt ceva in inima imi doresc foarte mult sa-l vad sau macar sa mmerg la un concert de-al lui... I LOVE JUSTIN BIEBER

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima da ta nu prea am fost impresinata d justin dar dupa c am vazut c voce superba are si cand fd frumos este a inceput s imi placa si mie de justin... I lobe you justinkisskisskiss:X::X:X:X:X:X:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu spun ca daca nu ai sa mergi la facultate in America de nord, unde este Justin, gandeste-te ca esti acolo si ca va sarutati sau ce iti face ie placere.Si eu il plac, si ma gandesc ca sunt cu el, pana ajung sa il intalnesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Offf stiu cum e draga si eu il plac foarte foarte foarte mult pe justin m am indragostit de el atunci cand l am vazut prima data intr o revista...deci la mine a fost dragoste la prima vedere...eu imi doresc ca atunci cand o sa am o anumita varsta sa merg la el in canada, atlanta, usa sau unde o fi el atunci sa il cunosc sa fac o poza(ma rog poate mai multe big grin)un autograf ceva si cine stie smugasta e visul meu sper sa se implineasc pentru ca il iubesc mult, extrem de mult :Xasa ca eu te inteleg fffff bine draga sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wow! Eu am auzit prima oara de el la prietena mea, apoi am inceput sa ascult si eu muzica cu el si ma fermecat chiar este un baiat de treaba cel putin asa cred eu. Ar fii super sa dea un concert aici in Romania dar in timisoara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Visezi fato!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa si e am patit darcu timpul iti trece vei vedea oricum nu te mai uita la poze cu el, videoclipuri etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite sunt aceiasi situatie nu stiu ce sa fac dar totusi cred car fi mai sa credem in visul nostru!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te inteleg perfect asa am patit si eu si nu stiu ce sa fac worried... nu pot sa nu ma gandesc la el sau sa nu ma uit la poze, videoclipuri, sa ascult muzica sau mai ales sa citesc noile stiri worried! Si eu vreau sa-l uit deoarece stiu sigur ca niciodata nu-l voi intalni, e in zadar sigh

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sai gasesti idul de mess sau intra pe twitter si incearca sa vb cu el si spune-i ce simti! Iti spun eu va merge.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te sfatuesc sa nu mai plangi ca plangi degeaba sincer...si mie mi se pare simpatic da nu sunt inebunita ca alte fete gandeste-te el nici macar nu stie ca existi...sincer dar gandeste-te foarte bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate fanele sunt asa indragostite de el inteleg e frumos da mai lasatil sa respire si eltongue crezi ca lui ii pasa ca u plangi nu prea cred ...nici nu stie ca existi singura modalitate e sa il uitihappy
succesbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, stiu cum te simti, si mie imi place de unul frumos tare, il chea sterling knight

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu te inteleg si eu il iubesc enorm la inceput ma omorai si nu stiam ca exista apoi :X il iubesc si ...etc e super imi place parul lui ochii lui... e dragut sper sa il inalnesc:X imi fine stiu ce simti si eu caut acelasi leac pentru dragostea asta enorma pentru JB